Eerste batch BlackBerry Bold 9700 gaat gebukt onder mankementen

De eerste batch van de BlackBerry Bold 9700 die geleverd is in Nederland gaat gebukt onder mankementen. Verschillende toestellen zouden last hebben van speakerproblemen en ‘backlight bleeding’.

BlackBerry Bold 9700 problemen

De afgelopen twee weken heeft de BlackBerry Bold 9700 verschillende winkels bereikt in Nederland. De eerste ervaringen zijn overwegend positief over het toestel echter valt ook gelijk op dat veel consumenten problemen hebben met het toestel. Zo is de algemene tendens dat de bouw van het toestel slecht is en dat veel mensen last hebben van mankementen. Verschillende nieuwe Bold-telefoons zouden een magnetische bovenkant hebben waardoor veel mensen melden dat hun bankpas hierdoor niet meer werkt doordat de telefoon te dicht bij de pasjes gelegen zou hebben. Verschillende gebruikers meldden al dat ze een magnetische telefoon hebben zoals hiernaast op de foto te zien is.

Verder zou ook de bouwkwaliteit van het toestel te wensen over laten. Zo zou het toestel af en toe niet goed gespoten zijn zoals te zien is hieronder op de foto en daarnaast zou het toestel ook vaak last hebben van backlight bleeding. Bij backlight bleeding komt er licht van achter de toetsen vandaan en veel gebruikers ervaren dat als irritante vlekken op hun telefoon. Naast deze mankementen zou het toestel ook speakerproblemen hebben, aparte softwarebugs en tal van andere zaken. Binnenkort zullen we een review publiceren van de BlackBerry Bold 9700 waarin deze punten kort belicht zullen worden.

BlackBerry Bold 9700 problemen

 

BlackBerry Bold 9700 problemen

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters