Eerste batch BlackBerry Bold 9700 gaat gebukt onder mankementen

De eerste batch van de BlackBerry Bold 9700 die geleverd is in Nederland gaat gebukt onder mankementen. Verschillende toestellen zouden last hebben van speakerproblemen en ‘backlight bleeding’.

BlackBerry Bold 9700 problemen

De afgelopen twee weken heeft de BlackBerry Bold 9700 verschillende winkels bereikt in Nederland. De eerste ervaringen zijn overwegend positief over het toestel echter valt ook gelijk op dat veel consumenten problemen hebben met het toestel. Zo is de algemene tendens dat de bouw van het toestel slecht is en dat veel mensen last hebben van mankementen. Verschillende nieuwe Bold-telefoons zouden een magnetische bovenkant hebben waardoor veel mensen melden dat hun bankpas hierdoor niet meer werkt doordat de telefoon te dicht bij de pasjes gelegen zou hebben. Verschillende gebruikers meldden al dat ze een magnetische telefoon hebben zoals hiernaast op de foto te zien is.

Verder zou ook de bouwkwaliteit van het toestel te wensen over laten. Zo zou het toestel af en toe niet goed gespoten zijn zoals te zien is hieronder op de foto en daarnaast zou het toestel ook vaak last hebben van backlight bleeding. Bij backlight bleeding komt er licht van achter de toetsen vandaan en veel gebruikers ervaren dat als irritante vlekken op hun telefoon. Naast deze mankementen zou het toestel ook speakerproblemen hebben, aparte softwarebugs en tal van andere zaken. Binnenkort zullen we een review publiceren van de BlackBerry Bold 9700 waarin deze punten kort belicht zullen worden.

BlackBerry Bold 9700 problemen

 

BlackBerry Bold 9700 problemen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. me and mijn bb -

  mijn toetsenbordvergendeling gaat er niet meer af.. er zijn een bepaald soort codes hier voor kan iemand mij vertellen welke codes dit zijn… en ik weet dat het iets met het groene hoorntje en het * te maken heeft…. iemand ideeën???

 2. feline -

  ik heb mijn bb bold 9700 al een jaar, en hij heeft tot zover weinig mankementen vertoont.
  Ik hoop dat dit zo blijft.

  Maar dus nu mijn vraag, ik moet erg moeilijk doen om hem op te laden en ik denk dat die ingang niet meer werkt. Ben ik de enige met dit probleem en hoe moet ik het oplossen?

  Help me pleaseee! :Y

  xx

 3. Angella -

  Heeeelpp,
  ik heb een blackberry bold 9000
  ik doe 'm in de stekker maar hij doet niks..:(
  zwarte scherm.. & 't rode led lichtje brand :S
  en als ik de oplader er uit doe doet ie al helemaal niks geen rode lichtje NADA, NIKS, NOPES.:(
  & ik heb al een paar x battery pull uitgeprobeert
  in de hoop dat ie iets zou doen..
  maar heelaas.

  WIE O WIE KAN ME HELPEN. :Y
  ik ben ten einde raad..:(

  xxx.

 4. Fiona -

  Ik heb een Blackberry Bold 9700 en ik heb het geheugenkaartje er verkeerd ingedaan en hij wil er niet meer uit!
  Ik weet niet meer wat ik moet doen weet iemand het wel??
  Ik had me Blackberry pas 2 dagen en dan gebeurt er dit!! Echt erg van mezelf weet iemand mij te helpen plz plz plz plz!!:S

 5. wilco -

  ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met mijn blackberry alleen als ik gebeld wordt of zelf bel kan ik wel gehoord worden maar zelf de ander niet horen maar als ik mijn bb op luidspreker zet kan ik de ander wel horen dus normaal bellen is niet mogelijk kan iemand mij helpen

  bb bold 9700

 6. glenie -

  Mensen trap niet meer in die aanbiedingen van die bb's. want ze blijven toch wel stuk gaan. Denk dat al die dingen gewoon heel verkeerd inmekaar worden gezet omdat er teveel mensen op de wereld zijn die constant maar last hebben ermee:Y. dus koop ze gewoon niet meer lol fuck die bb

 7. glenie -

  Ik kan ook niet meer bellen met mijn bb. ik word zo moe van merk dat er heel wat mensen zijn die last hebben met di:Se bb's. Ik ga over op de iphone no bb meer voor mij kkding:(.
  Gr glen

 8. maxi -

  mijn beeld is kapot en weet niet wat ik er aan moet / kan doen 🙁 en kan niet pingen en nu :S:S hoe veel money kost het om het te maken :S rea a u b

  1. tfoeee -

   dat heb ik ook doe ik batttery opnieuw in laad die weer 3/4 en doe ik aan lader ook niks mr als ik lang w8 dan kryg ik zoo'n t-mobile ding mr dat gaat niet weg :s egt never bb hale:(

 9. hilals -

  Mijn blackberry 9700 valt steeds uit hij laad heel de nacht maar in de ochtend als ik naar school ga dan valt hij uit en als ik de baterij er uit doe en weer er in doet hij het gewoon weer maar dan is mijn baterij voor de helft leeg. En na 5minuten of soms als ik geluk heb over half uur valt hij dan weer uit en als ik hem dit keer aan doet is mijn baterij helemaal leeg .Heeft iemand dit wel is gehad?

 10. Hans -

  Weet iemand wat dat rode klokje betekent wat voor het sms bericht staat. Het sms bericht is dus niet verstuurd hoe kan ik deze berichten alsnog versturen?

  Gr. Hans

 11. stico -

  mijn scherm(bb 9780) werd opeens ook wit.
  ik heb het donderdag(22juli) naar een T-MOBILE shop gebracht voor reapratie. tot nu toe niets gehoord,vraag me af hoelang het zal duren.

 12. mama -

  mn blackberry start nıet op en als k m ın de lader doe, dan krıjg ık z'n rooıe lampje en dan wıt scherm met een batterıje erın dıe 3/4 vol ıs met een rooıe streep schuın dr door heen. weet ıemand wat dıt betekent of watk ermee moet ofzo..

  zoıezo na de vaktnıe een ıphone 5!

 13. lena -

  heey,
  ik heb een vraagje, als ik mijn blackberry bold 9700 opstart dan start het gwn normaal op maar het probleem is dat als ik het opstart dan dat er een vodafone plaatje komt normaal kwam dat en ging het gelijk weer weg toen kon k myn pincode enz gwn intypen maar nu gaat het niet meer weg dus ik zie mn startscherm niet meer niks nada! kan iemand me helpen ?

  gr lena.

 14. jimi -

  Ik herken het probleem ik heb het ook gehad bij me andere blackberry 9700 je moet je baterij vervangen. Als dat niet helpt kan je een reset doen.
  Als dat niet werkt dan moet je hem laten nakijken door blackberry experts.
  Als dat ook niet werkt dan weet ik het ook niet meer
  LOL
  Jimi

 15. esmay -

  iemand idee hoe ik dit moet oplossen?

  mijn blackberry had ik helemaal gereset, en nu blijft tie haken met opstarten, hy is nu halverwege die witter balk maar gaat niet meer verder.

 16. Kelf -

  Mijn blackberry valt heel de tijd uit, ookal is hij volledig opgeladen. Ben denk ik al wel 10x naar de vodafone winkel gegaan en het enige wat ze doen is wat eraf gooien. Weet iemand wat het probleem is?

 17. marne -

  ik heb dus ook dat ik hem uit m'n tas haalde en dat het beeldscherm helemaal wit is, hij reageerd helemaal nergens meer op en ik heb hem ook pas 3 maandjes denk ik.

 18. char -

  ik heb me bb al een tijdje, sinds gister gaat hij helemaal niet aan heb hem in de ochtend in de oplader gedaan heel de dag en nog steeds niet aan. alleen het rode led-lampje brand verder krijg ik alleen zwart beeld. weet iemand hier iets mee?:S

 19. lsmn -

  Ah, Nien, je bent mijn allerlaatste hoop! Mijn BB valt de hele tijd uit.. Heb echt alles geprobeerd om het weer te fixxen en niks helpt..
  Alleen ik heb dus een BB aangeschaft om met mijn vriend contact te hebben die in het buitenland zit voor een maand. Dus word gek als ik hem nu moet laten repareren.. Want dan kan ik hem na een maand waarschijnlijk ophalen.

  :S hoop echt dat het werkt!

 20. nora -

  Blackberry bold 9700 is een kutding!!!
  Ik heb serieus spijt van dit ding!!!
  Hy is echt een tegenvaller!! ECHT EEN AFRADER!!
  Ik ga hem ruilen voor één die ik wel héél goed vind, dat is de nokia E72, die had ik een tijdje en die is echt veeeeeeel beter!!!!

 21. Nien -

  Hai!

  Ik lees dat heel veel mesnen problemen hebben omdat ze ineens een wit scherm krijgen, een klokje, of een error! Mijn nicht had dit ook ik heb er wat informatie over opgezocht want volgens de winkel was hij niet meer te maken maar goed nieuws het is me gelukt!

  Haal je batterij uit je telefoon en sluit je telefoon dan aan op je computer! Op een gegeven moment krijg je een scherm dat aangeeft dat je telefoon en computer verbonden zijn, gewoon in je blackberry programma. Daarna geeft hij aan dat je batterij dood is op dit moment stop je de batterij en terug in en laat je hem opnieuw connectie maken! Hierna zal het programma je de keuze geven je telefoon te updaten! Na deze update ( duurt ongeveer 10 minuten ) dan doet je telefoon het weer! :Y :Y goodluck!

  Nu mijn probleem! ik heb net mijn telefoon in de oplader gedaan, ben gaan eten en nu staat hij uit! en hij gaat ook niet meer aan 🙁 what to do!?

 22. brokemobile -

  Ik heb mijn BB nu ongeveer 4 a 5 maanden en hij valt gewoon in een keer uit en ik krijg hem niet meer aan.
  Alleen nog maar een wit scherm. 🙁

 23. jony -

  Ik heb mijn BB Bold9700 net maar 3 weken en een vriend van mij heeft het laten vallen nou ben ik ff gaan checken als er iets verkeerd mee was en het bleek nog goed te zijn, maar ik had het door dat er een knopje los was en die is er dus in mijn broekzak eruit gevallen en ik vroeg me af of ik gwn mijn BB zou kunnen open maken en dat ene knopje er weer in zou kunnen doen, ik heb al niet zo een zin om een nieuw toetsenboord te kopen door 1 knopje:S

 24. tameroro -

  Hoi,

  Momenteel met bb9700 van zoonlief aan de slag. Heeft 2wkn. na aankoop al geklaagd met als klacht:
  Vaak geen internet/valt regelmatig ineens uit / flitser doet het niet/ BT werkt niet sms-jes komen heel laat aan.
  In de winkel zeggen ze, doe maar software update, helpt niet week later, sorry maar resetten hem maar, na weken winkelbezoek opsturen dan maar 4 weken weg,komt app terug kunnen niks doen is valschade …dus niet!! en geen aparte verzekering afgesloten anders hadden ze wel wat kunnen doen zeggen ze wat volgens mij wettelijk niet hoeft.
  Gebracht bij Hi-Winkel zelf ook geweest doen er niks mee.
  Ik zou zeggen ze hadden gelijk nadat hij 2 weken na aankoop kwam deze al moeten omruilen
  Wat kan ik nu nog doen en welke rechten heb ik

 25. daffie -

  hoi ik heb een bb curve en mijn probleem is dat het licht achter me toetsenbord het 9 van de 10 keer niet doet.
  Overdag vind ik het niet erg maar savonds als ik wil pingen of sms en gaat dat niet:S …
  IK heb via instellingen alles bekeken en aangezet maar het blijft donker….

  Weet iemand waarommmmmmmm…

 26. Sigourney -

  Ik heb een blackberry 8310
  Hij was leeg en gaf dat aan,
  toen ik hem op de oplader zette wou die zich niet meer opladen, dus nu laad hij zich niet meer op.
  Er knippert nu ook de hele tijd een geel led lampje..

 27. najib -

  Ik heb dat als ik aan het pinge ben dat ineens mijn hele beeld wit word en zelfs als tie opstart dan gaatie ook wit worden weet iemand wat ik moet ?????:S:S

 28. smilypants -

  jeetje wat een K*T telefoon is die bb bold 9700 zeg!!! heb dit toestel in oktober gekregen via t-mobile abbo. a) de batterij is om de haverklap leeg b) soms kan ik niet bellen of gebeld worden. c) wifi doet het de ene keer wel andere keer niet terwijl ik gewoon thuis zit met draadloos internet d) ik kan niet meer op twitter, facebook, hyves en whatss app. Soms krijg ik geen smsjes door of ik kan geen bericht typen.
  Ik leuk naar de winkel toe. ja jammer zeggen ze dan, ik heb geen verzekering afsluiten dus ze kunnen dan zogenaamd niets voor mij doen. Het is mijn eigen schuld!!! Nou DIKKE BULLSH*T!!!!!!!! ik moet nog 1.5 jaar door met dit abbonement. Internet heb ik een jaar lang gratis daarna betalen. Wat moet je dan met internet als je BB het niet eens naar behoren doet????? kan je net zogoed zo'n cheap ass telefoontje kopen toch?
  IK baal echt als een stekker. Zoiezo nooit meer een BB voor mij ( helaas nog 1.5 jaar er mee doen, als die het nog vol houd ). En ook t-mobile kan van mijn part de boom in!!! LOSERS!!!!!
  sorry ben echt ff pissig. Ik wou dat ik inderdaad even wat meer research had gedaan over de BB B9700

  1. Hirilorn -

   Gewoon terug gaan en eisen dat ze het apparaat opnemen ter reparatie en dat het gratis is.
   Je hebt recht op garantie in de eerste 6 maanden nadat je je contract hebt getekent of nadat je je toestel hebt ontvangen. Je zit dus nog binnen die periode!!

   Maakt niks uit of je nu wel of niet een verzekering hebt afgesloten…..

   Good luck

 29. Grace -

  Mijn muziek deed het altijd, en nu zelfs als ik een video wil afspelen krijg ik: AFSPEELFOUT
  ??
  Ik heb overal al gekeken, bij opties enzo en ik kan het echt niet vinden! terwijl ik altijd via me telefoon muziek luister! Weet iemand wat ik moet doen? Misschien een instelling veranderen?

 30. BB Communicator -

  Dit komt inderdaad door je Batt. Koop een nieuwe. En wat betreft je ping. Ga naar je Instelligen –> Beveiligingsopties –> Security Wipe. Voordat je dit uitvoert haal je sd kaart eruit. En dan de wipe uitvoeren. Duurt enkele minuten maar je zal vanzelf zien dat je BB en je Ping het daarna goed zullen doen.:Y

 31. bbxd -

  Hallo,

  Ik heb een probleem met mijn BlackBerry Curve 8310.
  Als hij aan het opladen is, is er geen probleem.
  Maar als ik hem dan eruit haal valt ie na een paar minuten intensief gebruik weer uit! Terwijl hij niet leeg is. Ik kan hem nu dus niet gebruiken buiten.
  Ik had ergens gelezen dat het aan de batterij/accu ligt, en dat ik dan een nieuwe moest aanschaffen. Kan iemand dit bevestigen?

  En dan nóg een probleem (sjongejonge–').
  Ik heb gewoon internet (vodafone prepaid), en ik had dus ook gewoon ping.
  Maar na een paar dagen is die zomaar verwijderd. Ik kan em nergens meer vinden! Ik heb het geprobeerd om het opnieuw te downloaden via BlackBerry App World, maar die doet het niet. Halverwege de installatie geeft ie een error aan, erg irritant dus!
  Kan iemand mij helpen?

  Alvast bedankt!

  1. BB Communicator -

   Dit komt inderdaad door je Batt. Koop een nieuwe. En wat betreft je ping. Ga naar je Instelligen –> Beveiligingsopties –> Security Wipe. Voordat je dit uitvoert haal je sd kaart eruit. En dan de wipe uitvoeren. Duurt enkele minuten maar je zal vanzelf zien dat je BB en je Ping het daarna goed zullen doen.:Y

 32. micheal -

  Mijn bb curve gaat niet aan als ik hem in de lader doe met batterij er in of zonder ikz ie wit beeld daarop zie ik een batterij met een rood streep er door heen .
  Weet iemand misschien hoe ik deze probleem kan oplossen

 33. Maryam -

  Nou ik heb e blackberry al 2 maanden en hij doet heeel raar. In het begin liep hij heel vaak vast en tijdens het opstarten van de telefoon duurt het ook altijd een eeuwigheid. Maar sinds gister kan ik niet meer bellen en kan ik ook nie meer gebeld worden. Als ik de cijfers intyp verschijn er niks op mijn beeldscherm. En alsof het niet erger kan als ik met nu opstart verschijnt er een witte scherm waarin staat error 523 en restart en ik heb hem al 10000x gerestart en nog steeds komt er een een witte beeld, Ik wordt hier echt schijt ziek van pfff echt een kut telefoon

 34. RJ82 -

  de blackberry bold 9700 is echt een ramp!!….in de telecom winkel waar ik werk komen er dagelijk tussen de 5 en 8 terug….van alle blackberry's is de bold dus echt n telefoon met veel gebreken…ik hoop dat het met de nieuwe bold ( 9780 ) beter gaat

 35. roos -

  Hoi, ik heb sinds zaterdag de bb bold 9700
  Ik vind het een leuk toestel maar erger me wel aan dingen. Hij werkt naar behoren maar loopt soms vast, dan denk ik nog nou misschien is hij ergens mee bezig mail binnen halen etc. Maar vandaag werd ik dus gebeld en ik wil hem uit het hoesje halen helemaal wit scherm, ik heb hem uitmoeten zetten toen ging hij zelf weer aan. Meer mensen hier ervaring mee of maar meteen terug sturen, ik heb al een klacht gestuurd naar het bedrijf waar ik hem vandaan heb want heb het toestel los gekocht en ik vin ddat je voor 500 euro wel wat mag verwachten en niet dat het toestel na een week hapert.

  1. iemandmetproblemen -

   nee, ik heb het zelfde probleem ongeveer, alleen e mijne ging reboosten ofzo, en nu gaat ie niet meer aan, indd alleen dat rode lampje dat blijft knipperen. Maar dat werkt allebij niet:s.

   helppp!

 36. tubiesh -

  ik heb me blachberry bijna 3 maanden en vandaag was me batterij leeg en hij viel uit toen iknaar huis ging deed ik hem in de oplader maar hij wil niet meerr aaaaaaann!!!! :@
  als ik hem oplaad brand er een rood lichtje verder doet ie niks meer ?
  weet iemand wat ik zou kunnen doen ?
  HEEELPPPP

   1. bbxd -

    Hallo,

    Je zou kunnen proberen om de batterij eruit te halen en er dan weer in te doen.
    Of een tijdje op het rode knopje (van aan/uit) drukken.
    Misschien helpt dat.

    Succes!

   2. iemanmeteenprobleem -

    nee, ik heb het zelfde probleem ongeveer, alleen e mijne ging reboosten ofzo, en nu gaat ie niet meer aan, indd alleen dat rode lampje dat blijft knipperen. Maar dat werkt allebij niet:s.

    helppp!

    oeps! ik ha op het verkeerde gereageerd:$

   3. bbxd -

    Hallo,

    Nou dan weet ik helaas ook niks meer jammer genoeg.
    Misschien kan je antwoord geven op mijn vraag?
    Zie onderste reactie…

    Alvast bedankt!

 37. Cars -

  Ik zit nu dus met hetzelfde probleem eerder genoemd: Wit scherm, af en toe geeft hij mij de kans van ga maar weer lekker smsen etc. Nu heeft hij het helemaal bekeken, ik heb deze al nieuw gekregen ivm bb bold 9000 was ook al kapot, deze nu nog geen 9 weken en nu alweer dit!

  Vanmiddag gaat hij naar KPN Service Centrum Groningen en kijken wat die er van zeggen…zodra ik mee weet, weten jullie het!

  Het is een BlackBerry Bold 9700

  Gr

 38. Eponine -

  Ik heb een serieus vraagje,
  ik heb mijn blackberry al een tijdje en kon gewoon muziek afspelen als ik mijn earphones indeed. Als ik nu mijn earphones indoe, dan speelt hij het nogsteeds op speaker af en als ik het dan laat en vervolgens ga bellen of iets dergelijks valt het geluid constant weg. Na lang te lopen kloten (ik weet nog steeds niet hoe) heb ik het geluid weer terug. Maar hoe komt dit nou? Waarom kan ik mijn earphones niet gebruiken?
  Graag een serieus antwoord.

 39. alex -

  :SWil alleen even klagen over het feit dat ik nu al sinds augustus voor de derde keer een nieuwe bankpas aan kan vragen. Dit schijnt blijkt nu te komen door de magneetstrip in de hoes van mn bold 9700.
  Blij dat ik het nu weet, maar wel verdelend omdat mn portremonnee en telefoon altijd samen in mn tas zitten.
  Zit niets anders op dan maandag een niieuwe pas aan te vragen en het hoesje maar niet meer gebruiken.

 40. gsndubbeln -

  Eerste reactie van me bb bold 9700 was mooi ding, en nog steeds vind ik het. Noooooit problemen gehad sinds eergisteren. Ik heb geen ping gesprek openstaan maar tog staat er telkens dat ik er 1 heb openstaan! Iemand het zelfde probleem? Ps heb me bb 2maanden! Groetjes en alsjblieft hulp het is echt hinderlijk,

 41. bee79 -

  hay hallo ik heb eenbb bold 9700 sins gister kan ik niet meer bellen krijg een bezettoon en kan ook niet meer smsen???? wordt gek van dat klote ding!!:S ik ben wel gister over de grens geweest kan het daar aan liggen??????????? hoop snel op een reactie
  groetjes bee79

 42. dail -

  ik kan niks via app world downloaden. ik heb een blackberry ID gemaakt maar als ik iets wil downloaden komt die overeen en moet ik op i accept klikken en dna krijg ik mijn account gegevens te zien maar ik kan niet verder! alleen veranderen en terug kan ik,
  iemand ook problemen met dit gehad?

 43. Wendy -

  Heeft er iemand ervaring met de reparatiecenter Dynafix. Mijn BB ligt er namelijk en status staat op "wacht op omruil". Pas wanneer Blackberry er een naar Dynafix heeft gestuurd, kunnen ze hem naar mij sturen (heel logisch). Iemand enig idee of dat blackberry snel/langzaam handelt? Waar bevindt zich de distributie centre van Blackberry want dat heeft namelijk ook invloed op de wachttijd….

 44. halo3 -

  Pijltje is wss dat je contact hebt met eoa internet (dat pijltje knippert?) En wss sterretje is dat er een hotspot in de buurt is waar je contact mee kan maken, al dan niet beveiligd met een wachtwoord)

 45. TeSS -

  Ik kan niet meer filmen. Ik kan alleen aanklikken filmpje 41 verwijderen voor de rest doet niets met video en camera kan niet meer inzoomen. Iemand enig idee hoe ik dat kan verhelpen?

 46. mirjam -

  Gast mirjam, 24 september 2010 – 01:58
  reageer
  vanmiddag me bb naar winkel gebracht, sinds gister gaat die niet meer aan.. hij viel uit het niet uit, en is nooit meer aangegaaan! laadt tot 3-4 en valt uit, en begint weeer is opnieuw op te starten..

  volgens de winkel duurt het 4-5 weken dat klaar is!
  en ik heb hem nog geen eens een maand.. slecht!

  UPDATEEE;; nog steeeds me mobiel niet terugg. 🙁 duurt zo langg!! :X

 47. Ron1 -

  ja lekker he zo'n blackberry…
  heb die van mij in juni gekocht en sinds begin oktober begint de battarij steeds te kloten. dan valt ie uit en als ik hem aan wil doen dan geeft ie aan "handheld word uitgeschakeld battary low" terwijl die net is opgeladen. egt fucked up terwijl ik er zo blij mee was. Iphone is gewoon de bom. dat word dus het volgende toestel…

  succes

 48. Kishan -

  Hoi,

  Mijn blackberry heb ik net 1 week.
  Vanmiddag wat themas gedownload, toen liep hij later op de avond vast..
  Batterij eruit gehaald, en en toen erin, hij start weer netjes op, maar zodra die geladen is kom ik dus in me hoofdscherm waarbij ik normaal gesproken me pincode moet invoeren! Maar dat kan ik dus niet omdat me toestel vergrendeld is en ik krijg hem er niet af, maakt niet uit op wat ik druk.
  Ik kan zelf geen 112 bellen..

  Kan iemand me hier alsjeblieft helpen?

 49. ikke -

  Heb BB 9700 nu enkele maanden, en behalve dat ik er erg veel gebruik van maak en het daarom wel een fijn apparaat vind vanwege mijn bedrijf, BAAL ik er ook als een stekker van, want heb al 3 megastoringen gehad, de 1e een runtime error, dan geen opstartbalk, ja, tot 3/4 en dan 'doe de rest zelf maar'.
  Na een complete nieuwe setup alles kwijt, leer je van, door dan vportaan vaak te backuppen op laptoppie.
  Toen vorige week ineens midden in Londen, ik net enkele zakelijke telefoontjes verwachte en emails, het klereding gewoon uitviel en wel reboote, maar niet verder kwam dan nog voordat je je code kon intypen…
  Battery low gaf (huh, was 5 minuten ervoor nog helemaal vol) en in een engels pubje de batterij eruit, erin, eruit erin, ga zo maar door, totdat ik het opgaf en ik na de laatste x de batterij erin, het ding in zn hoesje deed en in mn tas.
  Halve dag verder, ik kijken, kon ik ineens mn code intypen en deed alles het weer, en was de baterij ook weer vol…
  Natuurlijk geen tijd om in nederland weer naar Hiwinkel te gaan, te klagen en andere te eisen. Maar nu, vandaag, ja hoor, alles zwart, toestel uit vanzelf. (doe hem al zelf niet meer uit, ook niet in vliegtuig, uit angst dat het kreng het niet meer doet)
  Ik vreesde het vrezen, en ja hoor, weer hommeles.
  Nu zelfs niet meer aan te krijgen…
  Na veel batterij heen en weer erin en eruit, aansluiten op laptop, batterij in en uit, en weer daarna opzij gelegd met batterij erin, in hoesje, zo van: bekijk het maar, rotding, ik plug mn kaart weer in mn oude nokiaatje…. ik net gekeken, en ja hoor: doet het weer normaal! Batterij geeft nog wel leeg aan, dus snel op lader.
  Nu maar hopen dattie het blijft doen, want ik kan m absoluut niet missen.
  En maandag naar de winkel terug. Niks geen weken wachten op andere.
  Gewoon nu een nieuwe geven, dan sturen ze dat rottige ding maar terug…
  Zal mij benieuwen…. fijn zo'n BB…..

 50. Joey -

  Ik heb mijn blackberry bold 9700 nu al aardig wat maanden, nou werdt ik vanochtend wakker, niks aant handje, even later was die uit dus ik dacht ooh wat vreemd doe em even aan.. geen reactie, dus ik hem op de oplader, krijg ik wit beeld met een batterijtje in het midden.. haal de lader eraf is het ook gelijk weer over met een reactie van me telefoon..

  lekker!

 51. qwerty -

  Heeft iemand ook problemen met zijn media?
  Kan namelijk mijn muziek/video's niet afspelen.
  Heb dat teringding niet eens 1 maand!!!
  Iemand enkele ervaring???
  Ps heb de Black Berry Bold 9700.

  Alvast bedankt.

  M.v.g

  1. Rafael -

   dat probleem heb ik ook. hij speelt geen muziek of video's af. mijn headset doet het ook niet. heb jij al een oplossing gevonden?

   Groetjes

 52. pimmm -

  zo te lezen ben ik niet de enige.. pff lekker als je 'm pas zo kort hebt! hij laadt op tot 15% ongeveer en verder niet.. nja dan is ie ook zo weer leeg..
  niet echt zin 'm weg te brengen, duurt altijd zo lang!
  iemand oplossing? nieuwe upgrade of iets?

  alvast bedankt!

 53. Melissa -

  Ik heb me Blackberry Bold 9700 vanaf woensdag maar ik ondervind nu al een probleem.
  Ik krijg mijn toestel d.m.v toetvergrendeling aan de bovenzijde wel vergrendeld maar ontgrendelen doet hij niet meer.
  Wanneer ik hem tegen mijn hoesje aanhoudt ontgrendeld hij wel…maar dat is bloed irritant.
  Is er een oplossing voor d.m.v een update of download?
  Het toestel heb ik al een aantal keren uitgezet en de batterij verwijdert en enige tijd eruit gelaten…ook dat helpt niet!
  Wie kan mij helpen?? zonder dat ik naar de winkel terug moet en me telefoon 3weken of langere tijd kwijt ben.

  Alvast super bedankt!

  M.v.g

  Melissa

 54. Ilona -

  Mijn BB heb ik vorige week vrijdag gehaald en fijn de wekker erop gezet voor maandagnacht 5uur want we gingen met het vliegtuig naar Barca en om half 9 schrikt mijn vriend wakker… VERSLAPEN!!! waardoor??? tadaa door de BB hij was uitgevallen terwijl ik om 03.00uur nog had gekeken…. Krijg hem dus ook niet meer :S zelfs niet na een paar dagen… doet niks ook niet laden… dus morgen naar de winkel :X

 55. mirjam -

  :X
  vanmiddag me bb naar winkel gebracht, sinds gister gaat die niet meer aan.. hij viel uit het niet uit, en is nooit meer aangegaaan! laadt tot 3-4 en valt uit, en begint weeer is opnieuw op te starten.. :S

  volgens de winkel duurt het 4-5 weken dat klaar is!
  en ik heb hem nog geen eens een maand.. slecht!

  1. Denise -

   Wat hebben ze nu gedaan dan met je telefoon..
   want ik ben dus net naar t-mobile geweest voor de bb van mijn vriend.
   en die zeiden tegen mij dat ik het via de pc moest doen..
   een backup maken en dan herstellen.
   alleen t probleem is hij geeft geen verbindin met me pc.

   dus kan helemaal niks doen.
   en omdat zijn telefoon niet bij de t-mobile vandaan komt maar bij een andere winkel..

   niet om te discrimineren (maar bij een turk) en daarom wil t-mobile hem niet opsturen, en die man doet dat dus ook niet.

 56. fendi -

  Op mijn BB bold 9700 verscheen links boven in het beel scherm eem tekentje dat ik niet ken en nergens kan terug vinden:s kent iemand dit tekentje: een 1 met een geel rondje ernaast dat lijkt op een wereld bol (erstaan fijne witte lijntjes in het rondje) toen het tekentje verscheen maakt de BB ook een geluid zoiets als dat je een ping of whatsup binnen krijgt. Vlak voordat dit teken verscheen deed ook even niet het ping, sms, whatsup niet deed het. Het teken verscheen met geluid en alles doet het weer. Weet iemand misschien wat dit kan zijn?

  Groetjes fab!

  1. maravilhosa -

   Betekent iets in de richting dat je een pagina hebt opgeslagen ofzo.. Kheb et ook een x gehad maar weet eerlijk gezegd niet meer hoe je et weg moest halen..

  2. mark -

   is inderdaad een opgeslagen pagina die kun je vinden bij berichten de linkse van de 2 en dan zie je de site die je hebt opgeslagen en als je er op klikt is hij weg

 57. Juut -

  Heb de blackberry net 2 weken. Niets aan de hand, tot gisteren. Krijg ineens een klein zwart klokje met witte wijzers in het midden van het scherm. Kan er dan helemaal niets meer mee. Kent iemand dit probleem? Probeer het apparaat op de computer te krijgen maar dat lukt al eens niet meer. Wie kan mij helpen?:S

 58. Avelon -

  ik heb ook veel problemen met mij blackberry bold 9700.
  ik had hem één maand en ineens gaf mij scherm wit. ik kreeg te horen dat dit duidelijk een vallen of stoten iets was. heel knap aangezien mijn BB nog niet was gevallen. blij dat ik het had verzekerd.
  hierdoor heb ik één maand zonder BB gezeten (zolang moest ik wachten tot die weer gemaakt was).
  na mijn gerepareerde BB ontvangen te hebben werd ik één maand later wakker op mijn verjaardag en mijn BB deed helemaal niks meer.
  Weer terug naar de winkel, alles geprobeerd om een nieuwe meteen te krijgen maar nee! Ik ben hem nu nog steeds kwijt, denk dat het nog 1,5 week gaat duren.
  Echt een verschrikkelijke telefoon dus. voor de 2de keer in drie maanden stuk. eg fijn dit.

 59. Chaaar -

  Het probleem wat ik heb met mijn bb is dat mijn screensaver van de vergrendeling weg is , het scherm word nu geheel zwart en geen plaatje meer OOK: kan ik het toestel alleen via de linkerbovenknop van de vergrendelinhg af halen terwijl dat normaal met * en het telefoon hoorntje kan , wie kent dit en wie weet hoe ik dit weg haal (heb hem al gereset en leeg gehaald maar probleem blijft)

 60. Rick -

  Ik heb sinds een week mijn BB. De mankementen die ik al ondervonden heb zijn; vastlopen bij ontvangen sms. Bij het intoetsen van een toets loopt het scherm vol met tekens welke je niet kan verwijderen. Na het verwijderen van de batt. kon ik niet meer inloggen vanwege het invulveld welke ingevuld werd bij het intoetsen van mijn code. Ook hierna kon ik de tekens niet wissen!!!!!! Retour BB.

  1. baass -

   godverdomme.
   ik heb hem nu 2 dagen en ik krijg hem al niet meer opgestart….

   hij blijft op die fucking screensaver staan en wilt niet meer eraf….

   ik ergerde me eerder ook al de tering toen dat ding bleef haken in het menu….

   nieuwe mobiel en nu al K-O… fatsoenlijke business telefoon …..

   *kuch kuch*

   groetjes een normala niet snel gestressed persoon maar damn nu ben ik echt **** gestressed…

   hopelijk doet die het weer als ik wakker wordt….

   tering apparaat

  1. peter2 -

   zelfde probleem. Retour gebracht en een nieuwe gekregen. Kijken of het nu wel goed blijft gaan. Ik was de eerste met dit probleem ??????

 61. shit -

  wat een kut telefoon is het zeg , hij ging opeens opnieuw opstarten krijg ik blackberry met die laadbalkje en hij laad maar voor 3/4 , krijg um gewoon niet meer opgestart kut ding !

 62. jann -

  :Ywaarom zou je zoieso een bankpasje bij een apparaat neer leggen waarvan je weet dat er een magneet in zit.. ik heb zelf ook de bold 9700.. heb er helemaal geen problemen mee.. toen ik er achter kwam dat hij magnetisch was wist ik zoieso dat ik er geen een pasje in de zelfde broekzak zou doen… en backlight bleeding?? ook geen last van .. het enige dat wel jammer is is dat als je een headset erop heb en muziek luister.. dat je dan niet een piepje ofzo hoort als je een bericht krijgt..
  maarja dit is dan mijn mening 😉 ik vind de blackberyr bold 9700 wel een relaxte mobiel :):Y:Y

 63. Aira -

  Ik heb ook een Bold 9700 en bij mij zijn de toetsen QWE eruit gevallen. Word hij dan hiervoor opgestuurd? Of krijg ik een nieuwe? Me bankpasje is trouwens ook naar de klote. Lekker toestel is het toch!

 64. marlie -

  ik ehb ook de blackberry bold 9700 gehaal hb het pas 1 weekje en die speakers doen echt super raar:(
  Dus dat is echt super vervelend..
  ik hoor ook niet waneer ik gebeld word en wnr ik een berichtje ontvang
  ik kan het alleen horen als ik die oordopjes er in doe sooo verevelend !!!!

  1. mark -

   Het klinkt raar maar dat heb ik ook gehad ik las toen op internet hoe je dat op lost.
   Klinkt raar maar doe het gewoon baad het niet schaat het niet:
   Doe 10x je oordopjes in je telefoon en houd ze 5 sec erin en haal ze er weer uit voor 5 sec. Bij mij was het opgelost. Succes

 65. Matti -

  Ik heb een bold 9000, sinds een maandje, 2e pinpas die na de kloten is.
  Net even getest met een ijzer schroefje, stuk van de bovenkant rond de speaker is inderdaad magnetisch.

  Naja weten we dit ook weer, de bank ziet me aankomen als ik zometeen de 3e ga bestellen.:Y

 66. bold 9700 owner -

  Ik heb inderdaad speaker problemen met mijn bold 9700! Sinds 2 dagen kan ik dus niet horen of mijn beltoon afgaat of dat ik een bericht hebt ontvangen. Heel irritant, voor een telefoon die ik pas een week heb. Wanneer ik de bovenkant vasthou, waar de speaker zit, dan hoor ik het geluid wel. Knap lastig!

 67. w00fer -

  De magneten in speakertjes zijn van zulk laag magnetisch niveau dat dit geen kwaad kan. Anders zou je ook geen bankpasje bij een Skullcandy hoofdtelefoon mogen doen die bij veel jongeren populair is.

  1. Dominick -

   Ik heb het idd ook nog nooit voor elkaar gekregen om een bankpasje te slopen met een speaker en ook punaises aan de speaker van een telefoon vastkleven is me nog nooit gelukt…

 68. DerOllie -

  Speakertjes hebben toch altijd een magneet in zich zitten? dat veroorzaakt toch de trilling? misschien is deze magnetisatie wel een beetje erg, maar dat is normaal toch niet anders? of loop ik achter…

  dat bleeding light ligt meer aan het feit denk ik dat niet alles even goed is aangedrukt, dat midden gedeelte is toch een los stuk of is dat 1 gedeelte?

  1. v-power -

   Veel Blackberry's hebben nog een extra magneet, als je het toestel in zn orginele tasje schuift, gaat automatisch het scherm uit en wordt het toestel geblokkeerd. Dit is al langer zo en veel meer toestellen hebben zulke magneten, zoals alle toestellen van HTC met een uitschuifbare qwerty toetsenbord bv.
   Je hoort je (bank)magneetpasje sowieso niet bij je toestel te hebben omdat er altijd speakers met magneten in zitten idd. Dat is al vrij bekend onder veel mensen.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters