'Eerste batch Palm Pre's zal maar 375.000 stuks gaan bevatten'

Volgens de Amerikaanse analisten site Bloomberg zal Palm maar 375.000 Pre’s hebben voor de verkoop direct na de lancering van het toestel. Hiermee wordt bevestigd dat de producent er alles aan doet om de hype levend te houden voor een zo lang mogelijke periode.

De Amerikaanse site Bloomberg, een autoriteit binnen de financiële wereld, heeft volgens betrouwbare bronnen vernomen dat het aanbod van de Palm Pre erg klein zal zijn tijdens de lancering. Eerder werd al duidelijk dat Palm mogelijk een hype zou gaan proberen te creëren rondom de lancering van de Palm Pre door extra lage voorraden naar Sprint te verschepen. Volgens Bloomberg zal Palm slechts 375.000 stuks tijdens de lancering beschikbaar hebben voor de verkoop. Naar verwachting zal dit aantal lang niet toereikend zijn voor de vraag vanuit de consumenten. Volgens Bloomberg wil Palm hiermee publiciteit vergaren doordat consumenten voor de deur van Sprint-winkels zullen gaan liggen zoals dat ook bij de iPhone het geval was. Apple kreeg hierdoor wereldwijd een hoop extra publiciteit en Palm zou dit kunstje dunnetjes willen overdoen.

Het aantal dat Bloomberg weet te noemen is alleen bedoeld voor Amerika en de tekorten zouden minstens een kwartaal moeten aanhouden, aldus de site. De site weet niet te melden wanneer het toestel naar Europa komt of voor welke prijs de Pre exact verkocht gaat worden. De Palm Pre zal naar verwachting vanaf 5 juni in Amerika verkrijgbaar zijn.

Palm Pre 

Bron: Bloomberg

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters