'Eerste batch Palm Pre's zal maar 375.000 stuks gaan bevatten'

Volgens de Amerikaanse analisten site Bloomberg zal Palm maar 375.000 Pre’s hebben voor de verkoop direct na de lancering van het toestel. Hiermee wordt bevestigd dat de producent er alles aan doet om de hype levend te houden voor een zo lang mogelijke periode.

De Amerikaanse site Bloomberg, een autoriteit binnen de financiële wereld, heeft volgens betrouwbare bronnen vernomen dat het aanbod van de Palm Pre erg klein zal zijn tijdens de lancering. Eerder werd al duidelijk dat Palm mogelijk een hype zou gaan proberen te creëren rondom de lancering van de Palm Pre door extra lage voorraden naar Sprint te verschepen. Volgens Bloomberg zal Palm slechts 375.000 stuks tijdens de lancering beschikbaar hebben voor de verkoop. Naar verwachting zal dit aantal lang niet toereikend zijn voor de vraag vanuit de consumenten. Volgens Bloomberg wil Palm hiermee publiciteit vergaren doordat consumenten voor de deur van Sprint-winkels zullen gaan liggen zoals dat ook bij de iPhone het geval was. Apple kreeg hierdoor wereldwijd een hoop extra publiciteit en Palm zou dit kunstje dunnetjes willen overdoen.

Het aantal dat Bloomberg weet te noemen is alleen bedoeld voor Amerika en de tekorten zouden minstens een kwartaal moeten aanhouden, aldus de site. De site weet niet te melden wanneer het toestel naar Europa komt of voor welke prijs de Pre exact verkocht gaat worden. De Palm Pre zal naar verwachting vanaf 5 juni in Amerika verkrijgbaar zijn.

Palm Pre 

Bron: Bloomberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danijel -

    T lijkt mij ook een aparte keuzen vooral aangezien Apple rond de zelfde tijd met de opvolger van de iPhone zal gaan komen dan zou ik juist alles op alles zetten om de Pre nu als een gek te verkopen voor dat het te laat is..

  2. Frans -

    Leuk idee…..als je er voor wil zorgen dat de tent failliet gaat. De traagheid van Palm met de release van nieuwe produkten gaat ze de das om doen. Consumenten kunnen kiezen uit meerdere toestellen die net zo veel kunnen als de Pre en gaan dus niet maanden wachten voor dat ze er een mogen kopen. Dom Palm, erg dom. Maar dat klinkt Palm (helaas) niet vreemd in de oren. 's werelds pionier op het gebied van PDAs heeft zijn glans reeds lang verloren en heeft bewezen dat de wet van de remmende voorsprong o zo waar is!

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters