Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt

Na de KeyOne gaat TCL, het bedrijf achter BlackBerry, vrolijk verder met het terugveroveren van de markt. Het wachten is nu op een toestel dat onder de naam BlackBerry Krypton gaat. Dat zou zowel op het scheikundige element krypton kunnen slaan als de planeet waar Superman vandaan komt. De laatste uitleg vinden we zelf leuker. Onlangs zijn eindelijk de eerste beelden van de nieuwe Blackberry opgedoken om ons een kleine glimp van te telefoon te geven.

Koolstofvezel behuizing met geborsteld metaal

De beelden zouden volgens Crackberry via BlackBerry Messenger zijn opgedoken. Op de foto’s zien we helaas alleen een stukje van de achterkant van de smartphone. Het ziet ernaar uit dat TCL terugkeert naar de koolstofvezel afwerking, welke we al eerder bij de BlackBerry’s zagen. De bovenkant krijgt ter contrast een rand van geborsteld metaal. Iets meer naar onder zien we het bekende BlackBerry logo in de behuizing verwerkt.

BlackBerry Krypton

Enkele LED Flash en kleinere camera module

Op één van de beelden wordt de Krypton achter de BlackBerry KeyOne gehouden. Wat meteen opvalt is dat het nieuwe toestel maar een enkele LED flash heeft, terwijl de KeyOne met twee is uitgerust. De cameramodule lijkt kleiner te zijn dan bij de KeyOne, met een dunnere rand. En waar de cameralens bij de KeyOne uit het toestel steekt, lijkt deze bij de Krypton vlak in de metalen rand verwerkt te zijn.

BlackBerry Krypton

All screen BlackBerry Krypton met batterij boost

De BlackBerry Krypton zou volgens de berichten niet komen met het karakteristieke fysieke toetsenbord, maar één en al Full HD touchscreen zijn aan de voorkant. Het zou een Snapdragon 625 of 626 chipset krijgen in combinatie met 4GB RAM. Ook wordt gezegd dat het een batterij boost krijgt ten opzichte van de KeyOne. Deze komt met een 3.505mAh batterij, terwijl we bij de Krypton een 4.000mAh batterij zouden zien. Volgens BlackBerry zelf zou de batterij goed zijn voor zesentwintig uur smartphone plezier. Daarnaast zou het een IP67 certificering krijgen, net als de iPhone X.

Onthulling in oktober

Eerdere berichten van TCL geven aan dat we het toestel ergens in oktober zullen zien verschijnen. We verwachten dat er de komende tijd steeds meer beelden van de telefoon zullen opduiken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters