Eerste core-specificaties iPhone 3G S bekend

T-Mobile heeft op zijn geüpdatete iPhone 3G S-pagina de eerste core-specificaties van het toestel neergezet. De iPhone 3G S zal een 600 Mhz-processor en 256MB ram-geheugen krijgen.

T-Mobile heeft gisteren zijn site wederom van een update voorzien en deze keer zijn ook de core-specificaties van de nieuwe gadget van Apple erbij gezet. Apple maakt deze informatie zelf nooit bekend maar T-Mobile heeft daar geen moeite mee en laat ons zo weten wat er allemaal binnenin de nieuwe iPhone 3G S aanwezig is. Volgens T-Mobile zal de iPhone 3G S een 600 MHz-processor krijgen, daar waar zijn voorganger het moest doen met met een 412 MHz-processor. Daarnaast is het ram-geheugen uitgebreid van 128MB naar 256MB. Al met al is de nieuwe versie van de iPhone de helft sneller geworden en dankzij de nieuwe 3.0-software zou dat het toestel nog een beetje extra moeten gaan helpen.

Gisteren werd ook bekend dat de nieuwe iPhone OpenGL ES 2.0 ondersteunt. De iPhone 3G S zou over een nieuwe grafische chip beschikken, de PowerVR SGX-chip. Deze chip zorgt ervoor dat de 3d-graphics van het toestel beduidend krachtiger zijn dan zijn voorganger. De 3G-versie maakt nog gebruik van OpenGL ES 1.1 en daardoor zouden nieuwe games in de App Store misschien alleen te gebruiken zijn met de nieuwe iPhone, zo gaan de geruchten. Apple laat aan ontwikkelaars weten dat ze hun applicatie voor de nieuwe iPhone kunnen ontwikkelen of voor zowel de oude als de nieuwe iPhone. Hierdoor laaien de geruchten op over een tweedeling in de App Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Waze verkeersapp

Waze begeleidt je nu ook in het Nederlands en Vlaams soepel door het verkeer lees verder

Fidget spinners

Dit zijn de vijf beste Fidget Spinner apps en games lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters