'Eerste details HTC Sense 4.0 komen uit'

Pocketnow heeft volgens eigen zeggen de nieuwe versie van HTC Sense onder ogen gezien. De fabrikant zal de nieuwe Android UI samen met haar nieuwe smartphones aankondigen tijdens het Mobile World Congress.

Volgens de site heeft HTC flink wat verbeteringen doorgebracht in Sense 4.0. Zo is ondermeer de e-mailclient flink verbeterd door HTC en is ook de interface voor het inzien van e-mails grondig onderhanden genomen. De site heeft nog geen afbeeldingen gepubliceerd van de nieuwe schil, maar meent wel dat het al even heeft kunnen spelen met Sense 4.0.

Ook zal met Sense 4.0 de gehele interface er stuk schoner uit gaan zien en maakt de fabrikant alleen nog maar gebruik van de drie Android-knoppen van Android 4.0. Deze knoppen zullen echter niet op het scherm gaan verschijnen, maar onder het scherm als touchsensitive-knoppen, aldus de bron. Daarnaast heeft HTC de functionaliteit uitgebreid van het lockscreen en wordt er met de update meer notificaties weergegeven die gelijk geopend kunnen worden vanuit het scherm.

Een andere nieuwe functionaliteit is guest mode. Deze modus activeer je middels Sense en vervolgens geef je de telefoon aan een kennis en die kan slechts een geselecteerd aantal applicaties gebruiken. Al je eigen informatie wordt afgeschermd en andere kunnen er ook niet meer mee bellen. Ook is er volgens Pocketnow een diepe intergratie aanwezig met Dropbox. Zodra je het toestel voor de eerst keer aanzet wordt er gelijk gevraagd om een account bij Dropbox aan te maken. Vervolgens krijg je gratis 50GB aan opslag bij Dropbox voor je kiezen.

HTC zal Sense 4.0 tijdens het Mobile World Congress naar alle waarschijnlijkheid bekend gaan maken. De beurs zal eind februari plaats gaan vinden in Barcelona.

HTC Ville

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters