'Eerste details HTC Sense 4.0 komen uit'

Pocketnow heeft volgens eigen zeggen de nieuwe versie van HTC Sense onder ogen gezien. De fabrikant zal de nieuwe Android UI samen met haar nieuwe smartphones aankondigen tijdens het Mobile World Congress.

Volgens de site heeft HTC flink wat verbeteringen doorgebracht in Sense 4.0. Zo is ondermeer de e-mailclient flink verbeterd door HTC en is ook de interface voor het inzien van e-mails grondig onderhanden genomen. De site heeft nog geen afbeeldingen gepubliceerd van de nieuwe schil, maar meent wel dat het al even heeft kunnen spelen met Sense 4.0.

Ook zal met Sense 4.0 de gehele interface er stuk schoner uit gaan zien en maakt de fabrikant alleen nog maar gebruik van de drie Android-knoppen van Android 4.0. Deze knoppen zullen echter niet op het scherm gaan verschijnen, maar onder het scherm als touchsensitive-knoppen, aldus de bron. Daarnaast heeft HTC de functionaliteit uitgebreid van het lockscreen en wordt er met de update meer notificaties weergegeven die gelijk geopend kunnen worden vanuit het scherm.

Een andere nieuwe functionaliteit is guest mode. Deze modus activeer je middels Sense en vervolgens geef je de telefoon aan een kennis en die kan slechts een geselecteerd aantal applicaties gebruiken. Al je eigen informatie wordt afgeschermd en andere kunnen er ook niet meer mee bellen. Ook is er volgens Pocketnow een diepe intergratie aanwezig met Dropbox. Zodra je het toestel voor de eerst keer aanzet wordt er gelijk gevraagd om een account bij Dropbox aan te maken. Vervolgens krijg je gratis 50GB aan opslag bij Dropbox voor je kiezen.

HTC zal Sense 4.0 tijdens het Mobile World Congress naar alle waarschijnlijkheid bekend gaan maken. De beurs zal eind februari plaats gaan vinden in Barcelona.

HTC Ville

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Eise -

    ZOuden ze dat ook op hun eigen eventje zo vlak voor de MWC doen? SNap het best wel en is op zich juist slim omdat ze dan met hun nieuwe aankondiging en ook Sense 4 goed in de belangstelling komen.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters