'Eerste details HTC Sense 4.0 komen uit'

Pocketnow heeft volgens eigen zeggen de nieuwe versie van HTC Sense onder ogen gezien. De fabrikant zal de nieuwe Android UI samen met haar nieuwe smartphones aankondigen tijdens het Mobile World Congress.

Volgens de site heeft HTC flink wat verbeteringen doorgebracht in Sense 4.0. Zo is ondermeer de e-mailclient flink verbeterd door HTC en is ook de interface voor het inzien van e-mails grondig onderhanden genomen. De site heeft nog geen afbeeldingen gepubliceerd van de nieuwe schil, maar meent wel dat het al even heeft kunnen spelen met Sense 4.0.

Ook zal met Sense 4.0 de gehele interface er stuk schoner uit gaan zien en maakt de fabrikant alleen nog maar gebruik van de drie Android-knoppen van Android 4.0. Deze knoppen zullen echter niet op het scherm gaan verschijnen, maar onder het scherm als touchsensitive-knoppen, aldus de bron. Daarnaast heeft HTC de functionaliteit uitgebreid van het lockscreen en wordt er met de update meer notificaties weergegeven die gelijk geopend kunnen worden vanuit het scherm.

Een andere nieuwe functionaliteit is guest mode. Deze modus activeer je middels Sense en vervolgens geef je de telefoon aan een kennis en die kan slechts een geselecteerd aantal applicaties gebruiken. Al je eigen informatie wordt afgeschermd en andere kunnen er ook niet meer mee bellen. Ook is er volgens Pocketnow een diepe intergratie aanwezig met Dropbox. Zodra je het toestel voor de eerst keer aanzet wordt er gelijk gevraagd om een account bij Dropbox aan te maken. Vervolgens krijg je gratis 50GB aan opslag bij Dropbox voor je kiezen.

HTC zal Sense 4.0 tijdens het Mobile World Congress naar alle waarschijnlijkheid bekend gaan maken. De beurs zal eind februari plaats gaan vinden in Barcelona.

HTC Ville

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Eise -

    ZOuden ze dat ook op hun eigen eventje zo vlak voor de MWC doen? SNap het best wel en is op zich juist slim omdat ze dan met hun nieuwe aankondiging en ook Sense 4 goed in de belangstelling komen.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters