'Eerste echte afbeeldingen Samsung Galaxy S IV lekken uit'

Via een Chinees forum lijken de eerste echte foto’s van de Samsung Galaxy S IV gelekt te zijn. Het toestel zal in China vermoedelijk ook twee simkaarten kunnen gaan slikken.

Samsung zal aanstaande donderdag nacht lokale tijd haar nieuwe vlaggenschip wereldkundig gaan maken in New York. Tijdens een grootse persconferentie zal de fabrikant haar toestel aankondigen en de verwachting is dat niet veel later het toestel de markt zal gaan bereiken. Specificaties van de Galaxy S IV waren al een paar keer gelekt, maar foto’s van het toestel waren nog niet daadwerkelijk gelekt.

Inmiddels lijkt een Chinees forum met de eer er vandoor te gaan. De site heeft foto’s gepubliceerd van een toestel met rugnummer GT-I9502 waarbij de vermelde specificaties op het scherm overeenkomen met die van de Samsung Galaxy S IV specificaties die eerder al gelekt waren. Het design van het toestel heeft opvallend veel weg van zijn voorganger, de Galaxy S III. Wel ziet het toestel er een stuk groter uit dankzij het 5″ scherm met een resolutie van 1080p.

Volgens de gegevens op de foto’s zal het toestel een quadcore-processor mee gaan krijgen die zijn werk op 1.8GHz gaat doen. Verder wordt melding gemaakt van Android 4.2.1, 2GB aan ram en een 13-megapixelcamera. De telefoon is wederom gemaakt van plastic en lijkt deze keer in een carbon kleur op de markt in China te gaan komen. Volgens de bron zal de Chinese variant ook over een dualsim-functionaliteit gaan beschikken.

Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dennis_020 -

  @Danijel

  Heb effe research gedaan. Het IMEI nummer van deze telefoon staat opnaam van een Iphone 4. overigens zoals shihan al aangeeft dat gat op die front camera niet goed staat.

  1. Danijel -

   De kans is groot dat het inderdaad een fake is, vandaar dus dat de titel tussen haakjes staat en we het woord 'lijkt' gebruiken. Ik denk namelijk (en hoop stiekem ook), dat dit hem niet is..

   1. Dennis_020 -

    Kan niet wachten tot het donderdagnacht is. En dat iedereen word verrast met de S4. We wachten rustig af;p

 2. Shihan Richard Pet Riessieman -

  hahaha is niet echt,,als je goed kijkt op de foto helemaal rechts dan zie je boven in naar het luidspeakertje twee gaatjes een de linker in niet echt helemaal rond ook het gaatje op rechts dan zie je dat het oogje niet helemaal in het midden zit.

 3. Dennis_020 -

  Samsung stopt de vlaggenschepen tegewoordig altijd in dummy cases. Zodat het spannend blijft wat het uiteindelijk gaat worden. Samsung gaat nooit de S4 hetzelfde eruit laten zien als de S3 no way.

   1. xanion -

    Ja, heb ik inderdaad gemist. Maar ik zou de aanhalingstekens ook niet om de hele titel plaatsen, maar dan alleen rondom 'echte'

    Daarnaast wordt er op geen enkele manier in de tekst iets gezegd over dat het wellicht niet waar is. Sterker nog, de tekst lijkt juist te bevestigen dat de informatie wel klopt. Het zou beter zijn om in de tekst expliciet te vermelden dat e foto's fake kunnen zijn.

   2. Markx1 -

    Als ze wat beter gezocht hadden op internet dan hadden ze wel betere foto`s gevonden waarvan vermoed word dat het de S4 kan zijn.. maar dit is gewoon een een chineese SIII met duo sim en een wat groter scherm. Die chinezen maken alles na, en om de een of andere reden moeten het altijd duo sim zijn. Een artikel als deze geeft het niveau van aap aan.

   3. Danijel -

    In het artikel staat zelfs het woord lijkt twee keer opgesomd. Oftewel, we bevestigen helemaal niets. Imho duidelijk genoeg.

   4. Jopislopi -

    Dit is zoiezo geen galaxy s4 lijkt mij allang duidelijk! En als het echt zo zal zijn dan vind ik dat erg betreurend…

 4. Hyunato -

  Nou… dan heeft HTC die bij wijze van spreken in de pocket. Dit maakt de afwachting naar donderdag wel een stuk makkelijker. Maar goed, niks is nog zeker.

 5. ger adriaans -

  Behalve de speaker en flitser locatie lijkt het 99,99 % op de S3. Misschien had ik te hoge verwachtingen maar er is geen opvallende design wijziging zo op het eerste oog. Donderdag weten we het pas zeker. Wel een nieuwe kernel, zelfs de Nexus 4 heeft geen 3.4.5 versie. Ik hoop wel dat de S4 ook LTE/4G zal ondersteunen.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters