'Eerste echte afbeeldingen Samsung Galaxy S IV lekken uit'

Via een Chinees forum lijken de eerste echte foto’s van de Samsung Galaxy S IV gelekt te zijn. Het toestel zal in China vermoedelijk ook twee simkaarten kunnen gaan slikken.

Samsung zal aanstaande donderdag nacht lokale tijd haar nieuwe vlaggenschip wereldkundig gaan maken in New York. Tijdens een grootse persconferentie zal de fabrikant haar toestel aankondigen en de verwachting is dat niet veel later het toestel de markt zal gaan bereiken. Specificaties van de Galaxy S IV waren al een paar keer gelekt, maar foto’s van het toestel waren nog niet daadwerkelijk gelekt.

Inmiddels lijkt een Chinees forum met de eer er vandoor te gaan. De site heeft foto’s gepubliceerd van een toestel met rugnummer GT-I9502 waarbij de vermelde specificaties op het scherm overeenkomen met die van de Samsung Galaxy S IV specificaties die eerder al gelekt waren. Het design van het toestel heeft opvallend veel weg van zijn voorganger, de Galaxy S III. Wel ziet het toestel er een stuk groter uit dankzij het 5″ scherm met een resolutie van 1080p.

Volgens de gegevens op de foto’s zal het toestel een quadcore-processor mee gaan krijgen die zijn werk op 1.8GHz gaat doen. Verder wordt melding gemaakt van Android 4.2.1, 2GB aan ram en een 13-megapixelcamera. De telefoon is wederom gemaakt van plastic en lijkt deze keer in een carbon kleur op de markt in China te gaan komen. Volgens de bron zal de Chinese variant ook over een dualsim-functionaliteit gaan beschikken.

Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
Samsung Galaxy S IV 
OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters