Eerste echte foto LG V20 verschijnt online

Voorbije weken zijn we alsmaar meer over de LG V20 te weten gekomen. Vandaag is er voor het eerst een echte foto van de nieuwe smartphone van LG online verschenen.

LG V10

LG V20
De LG V10

Vorig jaar kwam LG met een geheel nieuwe smartphone en smartphone-lijn op de markt: de V-lijn met als eerste toestel in deze lijn de LG V10. Bij All About Phones hebben we deze smartphone grondig uitgetest en we waren er positief van onder de indruk. LG heeft zijn V10 namelijk voorzien van een mooi, rubberachtig ontwerp met vooraan niet één maar wel twee schermen. Het tweede scherm wordt gebruikt voor notificaties. Intern was de smartphone met zijn Snapdragon 808 en 4GB werkgeheugen ook niet mis te noemen. De achtercamera is dezelfde als die van LG zijn LG G4, maar dan met manuele instellingen voor tijdens het filmen.

LG V20

LG V20 gelekte foto

Een tijd geleden kwam dan aan het licht dat LG aan het werken is aan een opvolger voor zijn LG V10: de LG V20. In de voorbije weken zijn we er alsmaar meer over te weten gekomen. In de foto van de LG V20 die vandaag online is verschenen zien we de voorzijde van de smartphone. Uit de foto kunnen we afleiden dat het toestel slechts een dunne rand rondom het scherm zal hebben. Onderaan is het LG-logo geplaatst met daaronder een aluminium rand en in de linker bovenhoek zit de selfiecamera. De foto sluit aan met een eerder gelekte render van het toestel.

Met de foto zijn verder geen specificaties van het toestel gelekt. Verwacht wordt wel dat de smartphone een 5,5-inch groot quad HD-scherm zal hebben. Als processor zal LG waarschijnlijk voor de Snapdragon 820 kiezen gekoppeld aan 4GB werkgeheugen. Achteraan de smartphone zal er volgens geruchten waarschijnlijk een dubbele 21-megapixel camera zitten en de selfiecamera is waarschijnlijk 8-megapixel sterk. De accu van de smartphone zou 4000mAh groot moeten zijn. Al kan het altijd zijn dat deze informatie niet klopt.

Nougat

Wat we wel al helemaal zeker weten is dat de LG V20 de eerste smartphone zal zijn die uit de doos op Android Nougat draait. Het toestel zal zelfs voor de nieuwe Nexus-smartphones van Google verschijnen met Android Nougat.

Beschikbaarheid

Verwacht wordt dat LG zijn LG V20 op 6 september zal aankondigen. Het toestel zal waarschijnlijk een aantal weken na de aankondiging in de rekken verschijnen.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters