'Eerste echte foto's van de Nokia N8-00 met een 12-megapixelcamera lekken uit'

De eerste echte foto’s van de Nokia N80-00 of N98 lijken gelekt te zijn. Onduidelijk is nog hoe het toestel precies gaat heten maar duidelijk is wel dat er een 12-megapixelcamera op zal zitten.

Nokia N98

Nadat een tijd geleden een render van de Nokia N98 was opgedoken waren veel mensen het er over eens dat het hier om een neppe render zou gaan. Echter nu zijn echte foto’s uitgelekt van het toestel die erg veel weg hebben van het toestel dat op de render eerst te zien was. Het toestel lijkt over een volledig Qwerty-toetsenbord te beschikken net als de N97 maar dan in een wat ander uiterlijk. Zo komt het scherm daadwerkelijk uit de body zetten zoals ook de render eerder te zien was. Op de achterkant is een 12-megapixelcamera te zien van Carl-Zeiss/Tessar. Ook is er een Xenon-flits aanwezig en weet de bron ver te melden dat het scherm een WVG-resolutie zal gaan krijgen van 480*800 pixels. Het scherm zou identiek zijn aan die van de N900, aldus de originele bron.

Tot slot weet de bron te melden dat er morgen een aankondiging verwacht was van het toestel maar dat het uitgesteld is. Dit zal overigens de eerste Symbian^3 telefoon gaan worden van Nokia. Eldar Murtazin van Mobile-Review weet te melden dat deze geruchten toch echt kloppen en dat de telefoon in september op de markt moet gaan komen. Daarnaast weet Murtazin ook een HDMI-uitgang als een nieuwe specificatie te noemen voor dit apparaat.

Nokia N98

 

Nokia N98

 

Nokia N98

 

Nokia N98 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Anthony Leigh -

  ALS ie echt is vraag ik me af of het net zo'n onding zal worden als de N97…maar waarschijnlijk wel. De specs bij Nokia zijn altijd te mooi om waar te zijn voordat "the new flagship" van Nokia uit komt. Wat een kwats. Als ie uitkomt zonder toetsenbord vind ik m niet eens interessant na het slechte touch screen gebeuren van de N97!

 2. crim -

  Lijkt mij zo fake als het maar kan, met die grote glimmende schroef aan de zijkant. Zal wel een of ander Chinees misbaksel zijn…

  Als deze lelijke Milestone look-a-like echt bij Nokia vandaan komt eet ik mijn N97 mini op :Y

  1. Danijel -

   Je ziet een rand om het toestel heen, dus alleen het scherm klapt uit en de rest niet zoals bij de N97 wel het geval is 🙂 Zie ook de oude render waar naar gelinkt wordt.

  2. Nokia freak -

   Gelukkig eindelijk weer een Nokia met XENON flits. Dit is beter dan de N97 met zijn dual led. Alleen maar slechte foto's. Hopelijk is dit dan weer een goede camera telefoon na de N82. Wil gewoon een goede camera telefoon waarmee je ook kunt internetten, voipen, bellen tsja eigenlijk alles. Dit toestel neem ik zeker weten.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters