Eerste ervaring met de HTC HD mini

De HTC HD mini is een kleine variant van de HTC HD2. Het toestel beschikt over een compacter formaat en daardoor uiteraard ook over een kleiner scherm. Na een korte sessie met HTC kunnen we de eerste ervaringen met deze kleine variant van de HD2 melden.

HTC HD mini Mark Moons

HTC wist naast twee Android-telefoons ook een Windows Mobile-toestel aan te kondigen. De HD mini is een toestel dat als variant moet dienen voor de HD2. De mini is stukken kleiner dan zijn grote broer waardoor hij beter in de zak moet passen en een breder publiek moet aanspreken. Het toestel is ook een stukje goedkoper dan zijn grote broer aangezien hij voor 400 euro van eigenaar zal gaan wisselen. De mini is overigens niet een erg klein toestel. Zo kan de mini door als normale telefoon die het formaat heeft van een standaard bar-telefoontje. Het toestel is zeer zeker niet zo klein als de Sony Ericsson X10 mini of mini pro echter is het zeer zeker wel een handzamer formaat dan de HD2.

De telefoon zelf is zoals gezegd erg handzaam maar niet klein te noemen. De telefoon past prima in je zak zoals elke andere telefoon maar hij is wel weer strak vormgegeven door HTC en alle hoekjes zijn netjes afgewerkt en ontworpen. Verder valt op dat het toestel aan de achterkant geen batterijklep lijkt te hebben echter zou dat aan de sample liggen waarmee we even mochten spelen. Uiteraard was ook deze kleine telg uit de HTC-familie ook voorzien van HTC Sense waardoor het Windows Mobile gedeelte wederom netjes verhuld wordt. Ook de mini beschikt over een multitouch-interface en de prestaties zijn zeker niet misselijk te noemen. De telefoon is stevig en ligt goed in de palmen van je hand en is niet zwaar te noemen. Al met al is het een leuke telefoon die een bredere groep zal gaan aanspreken.

HTC HD mini

 

HTC HD mini

 

HTC HD mini

 

HTC HD mini

 

HTC HD mini

 

HTC HD mini

 

HTC HD mini Legend Desire

 

HTC HD mini Legend Desire

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters