Eerste ervaring met de Motorola Quench

Motorola wist tijdens het Mobile World Congress een nieuwe Android-telefoon aan te kondigen genaamd de Motorola Quench. De Motorola Quench is een mid-range Android toestel die tevens de beschikking heeft over MotoBlur.

Motorola Quench

Motorola had een opvallend grote stand op het Mobile World Congress voor een producent die relatief weinig in Europa te vinden is. Wat vooral opviel was dat de producent een groot meeting area had voor relaties en pers waar naar verwachting veel nieuwe deals voor Europa klaargestoomd werden. De producent was angstvallig stil over het betreden van de Nederlandse markt maar wist wel tegenover All About Phones te melden dat de afzet in onze markt ze verbaasd heeft ook al zijn ze hier niet actief en dat ze uiteraard ons in de gaten zitten te houden. Motorola wist ons wel te verblijden met een demo van de nieuwe mid-range telefoon genaamd de Motorola Quench.

De Quench is een toestel dat wat goedkoop oogt maar redelijk goed aanvoelt. Het toestel zal naar verwachting voorzien zijn van Android 2.1 ook al wilde de producent zich daar niet over uitlaten. Wel is duidelijk dat MotoBlur er op aanwezig is, waardoor socialenetwerken net wat makkelijker te bereiken zijn op de Quench. Het toestel was snel in gebruik en lag prima in de handen. Wel waren de knoppen onder het scherm een beetje lastig in te drukken en niet echt prettig om mee te werken. Android was snel en reageerde snel op input via het touchscreen. De invoer middels het scherm ging vlot en MotoBlur ziet er niet alleen leuk uit maar werkt ook nog eens erg goed.

Het is wederom eeuwig zonde dat we deze telefoon niet in Nederland gaan zien voorlopig aangezien het een prima mid-range Android toestel is met voldoende interessante capaciteiten.

Motorola Quench

 

Motorola Quench

 

Motorola Quench

 

Motorola Quench

 

Motorola Quench

 

Motorola Quench

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters