Eerste ervaring met de Samsung Galaxy Txt

De Samsung Galaxy Y Pro zal in Nederland door het leven gaan als de Samsung Galaxy Txt. Het toestel is een Android-smartphone met een mooi toetsenbord en een nog mooier prijskaartje.

De naamswijziging liet Samsung doorschemeren tijdens een tour over zijn stand. De Galaxy Y Pro werd vorige week aangekondigd en moet de opvolger worden van de populaire Samsung txt die momenteel het erg goed doet in de prepaid-markt. Deze markt gaat Samsung nog eens voorzien van dit toestel, maar deze keer met het grote voordeel dat het op Android draait. De Galaxy Txt zal volgens Samsung een prijskaartje van rond de 130 euro gaan mee krijgen en daarmee verschillende smartphones van BlackBerry gaan aftroeven, plus de HTC ChaCha.

De telefoon beschikt over UMTS, Wifi en aGPS maar zal wederom gekenmerkt worden door de lage prijs. Het toestel heeft eveneens een 832MHz-processor en 2GB intern geheugen. Ook biedt het toestel ruimte voor een micro-SDHC kaart en uiteraard heeft het toestel een volledig qwerty-toetsenbord zodat hij goed kan concurreren met de BlackBerry Curve-serie. Het toetsenbord voelt goed aan en er zit extra veel ruimte tussen de kleine toetsen zodat je er goed mee kunt typen. Daarnaast is het touchscreen goed te bedienen en zijn alle icoontjes groot genoeg voor grote vingers.

De bouwkwaliteit van het toestel is redelijk. De telefoon is opgetrokken uit plastic, maar voelt goed aan. Ook is de telefoon makkelijk te bedienen met twee handen en houdt hij met een hand ook goed vast. De telefoon is niet erg snel door de menu’s en applicaties, maar desalniettemin is de prijs-kwaliteitverhouding van deze smartphone goed. Zo krijg je eigenlijk alle functionaliteit van een high-end smartphone, maar dan voor de prijs van 130 euro. Zaken als WhatsApp, ChatOn, navigatie en andere apps zullen dan ook moeiteloos op de Galaxy Txt gaan draaien.

De telefoon zal in oktober in Nederland op de markt kome . Samsung heeft al laten weten dat het een belangrijk product gaat worden voor de producent en dat het veelvuldig bij providers gevonden zal kunnen worden.

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters