Eerste ervaring met de Samsung Galaxy Txt

De Samsung Galaxy Y Pro zal in Nederland door het leven gaan als de Samsung Galaxy Txt. Het toestel is een Android-smartphone met een mooi toetsenbord en een nog mooier prijskaartje.

De naamswijziging liet Samsung doorschemeren tijdens een tour over zijn stand. De Galaxy Y Pro werd vorige week aangekondigd en moet de opvolger worden van de populaire Samsung txt die momenteel het erg goed doet in de prepaid-markt. Deze markt gaat Samsung nog eens voorzien van dit toestel, maar deze keer met het grote voordeel dat het op Android draait. De Galaxy Txt zal volgens Samsung een prijskaartje van rond de 130 euro gaan mee krijgen en daarmee verschillende smartphones van BlackBerry gaan aftroeven, plus de HTC ChaCha.

De telefoon beschikt over UMTS, Wifi en aGPS maar zal wederom gekenmerkt worden door de lage prijs. Het toestel heeft eveneens een 832MHz-processor en 2GB intern geheugen. Ook biedt het toestel ruimte voor een micro-SDHC kaart en uiteraard heeft het toestel een volledig qwerty-toetsenbord zodat hij goed kan concurreren met de BlackBerry Curve-serie. Het toetsenbord voelt goed aan en er zit extra veel ruimte tussen de kleine toetsen zodat je er goed mee kunt typen. Daarnaast is het touchscreen goed te bedienen en zijn alle icoontjes groot genoeg voor grote vingers.

De bouwkwaliteit van het toestel is redelijk. De telefoon is opgetrokken uit plastic, maar voelt goed aan. Ook is de telefoon makkelijk te bedienen met twee handen en houdt hij met een hand ook goed vast. De telefoon is niet erg snel door de menu’s en applicaties, maar desalniettemin is de prijs-kwaliteitverhouding van deze smartphone goed. Zo krijg je eigenlijk alle functionaliteit van een high-end smartphone, maar dan voor de prijs van 130 euro. Zaken als WhatsApp, ChatOn, navigatie en andere apps zullen dan ook moeiteloos op de Galaxy Txt gaan draaien.

De telefoon zal in oktober in Nederland op de markt kome . Samsung heeft al laten weten dat het een belangrijk product gaat worden voor de producent en dat het veelvuldig bij providers gevonden zal kunnen worden.

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Samsung Galaxy txt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Alex Garcia -

  Vind het een zeer fijn toetsel, Typt heel lekker, camera is niet zo op en top maar toch degelijk. Het enige wat me stoort is dat mijn toetsenbord verlicht word in het roze.. Iemand enig idee hoe ik dit kan veranderen of afzetten?

 2. jamy -

  Dat is echt niet zo het beeld is echt groot voor een telefoon met toetsenbord, als je misschien de samsung galaxy tone bent gewent ja dan is ie klein:P

 3. claire -

  Ik vind het een geweldig toestel… heb hem vorige maand aangeschaft de functies zijn prima en het internet doet het goed en snel! Het toetsenbord typt lekker snel en je maakt weinig fouten. Ik schrijf dit zelfs op mijn galaxy txt. De touchscreen rond het plaatje af. Het is egt het geld waard. En voor de kinderen zijn er genoeg games te downloaden. Waaronder angry birds,doodle jump en fruit ninj je kan ook whatsapp downloaden e er zilfs op pingen dat heeet palringo. In de sociale medie zit je dus helenmaal goed. Egt het geld waard nogmaals

 4. Davey -

  Ik heb de gsm ook al een tijdje, maar deze is al terug geweest voor reparatie. De gsm viel steeds uit en als ik hem dan weer wilde aanzetten moest ik eerst de battery eruit halen. Nu er nieuwe software op staat werk hij wel veel beter.

 5. voor karla -

  ik heb de gsm en berichten verzenden gaat zeer snel. Je hebt nog maar net op verzenden gedrukt en je kan al vanalles anders doen 🙂

 6. karla -

  Duurt het lang om een bericht daar met te sturen ? Want tegenwoordig duurt dat bij de nieuwe gsm's nogal lang en wil graag ook dat het direct verzonden wordt

 7. RGTRUE -

  Telefoon werkt prima!
  Sommige apps zijn overdwars. Komt door de afmetingen van t scherm. Ook is hij af en toe wat traag.
  Voor het geld een hele goede keuze!

   1. jamy -

    jonge, ik ga dat echt niet doen wat denk jij nou ik ga gewoon wifi gebruiken of internet nemen ik ga echt niet naar dat smsen dan ben ik zo mijn geld kwijt!;)

 8. horse -

  Ik heb hem gisteren gekocht! Ben er tot nu toe erg blij mee! Weet alleen nog niet hoe hij werkt met internet want mn internetbundel gaat pas in december in! Maar tot nu toe erg fijn toestel.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters