Eerste ervaring met de Sonim XP3300 Force

Sonim, producent van extra stevige telefoons, had tijdens het Mobile World Congress 2011 ook een telefoon te tonen: de Sonim XP3300 Force .We lieten de telefoon verschillende martelingen ondergaan.

Sonim XP3300 MFG

Nouja, wij…. De meeste tests waren door het team van Sonim zelf opgezet. Zo had de producent twee ijsblokken met daarin een XP3300 Force uit Nederland meegenomen. Dat wil zeggen dat de beide telefoons al vier dagen ingevroren zaten, en nog steeds werkten ze prima. Daarnaast had de producent een aantal toestellen in een blok beton verstopt, met een klein stuk van het scherm en een paar knoppen zichtbaar. En ook die toestellen werkten zonder enig probleem. Tot slot werden sommige exemplaren om de zoveel tijd ondergedompeld in een bak met antivries, afgekoeld tot -15 graden.

Verder hebben we natuurlijk lekker in de rondte gegooid met de telefoon en even een kijkje genomen bij de interface van het apparaat. Wat allereerst opviel was dat het scherm een stuk beter was dan die van de vorige Sonims en nu gewoon mee kan komen met de schermen van een conventionele telefoon. De interface is uiteraard niet zo geavanceerd, maar doet wel gewoon goed zijn werk.

De Sonim XP3300 Force lijkt dan ook een erg leuke en vooral stevige telefoon, die weliswaar functioneel wat achterloopt bij de markt, maar wel bijna alles kan hebben. We kunnen niet wachten om het toestel wat uitgebreider te testen en zullen dat ook zeker doen als we er de kans toe hebben.

Sonim XP3300 MFG

 

Sonim XP3300 MFG

 

Sonim XP3300 MFG

 

Sonim XP3300 MFG

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters