Eerste ervaring met de T-Mobile Pulse Mini en de Vairy Touch 2

T-Mobile heeft zoals elk jaar een paviljoen op het Mobile World Congress. Dit jaar was het nieuws van de telco niet wereldschokkend maar er waren wel twee nieuwe telefoons terug te vinden.

T-Mobile Pulse Mini en de Vairy Touch 2

De T-Mobile Pulse was de eerste echte goedkope Android-telefoon die op de markt kwam. Het toestel wordt geproduceerd door Huawei en loopt momenteel aardig bij T-Mobile. Aangezien het Mobiel World Congress dit jaar in het teken lijkt te staan van Mini-telefoons is ook T-Mobile van plan, na Sony Ericsson en HTC, om met een T-Mobile Pulse Mini te gaan komen. De Pulse Mini is een fractie kleiner dan de Pulse en heeft nagenoeg dezelfde specificaties als zijn grote broer. Ook deze variant loopt op Android 1.6 en is qua afwerking wat beter bedeeld dan zijn grote broer. Zo zijn de hoeken en randen van het toestel net wat prettiger afgewerkt dan die van de normale Pulse en daarnaast voel de telefoon een stukje sneller aan in het gebruik. De Mini voelt wel wat plastic aan en over de kleur van het toestel zijn we ook niet te spreken aangezien het iets te saai is voor de prepaid-markt waarin je toch graag wilt opvallen met je toestel. Al met al is de Pulse Mini meer van hetzelfde en is er weinig vooruitgang geboekt in deze lijn door Huawei.

Naast de Pulse Mini kwamen we ook de nieuwe Vairy Touch 2 tegen. Deze telefoon beschikt niet over een smartphone OS en is daarmee verdoemt tot de lagere prepaid-markt. Opvallend genoeg had deze telefoon qua uiterlijk het een en ander weg van de Sony Ericsson Vivaz. De achterkant van het toestel beschikt ook over een soort bolling en het gaat hier om een hoogglans kapje dat daar te vinden is. Het uiterlijk spreekt ons dan ook wel aan maar verder is het een standaard prepaid-telefoon die weinig om het lijf heeft. Het menu is voorzien van een mooi roze kleurtje. Het toestel doet wat hij moet doen en ook niet meer. De prijs is hier naartuurlijk wel naar, waardoor je een toestel in je handen krijgt dat er leuk uit ziet en waarmee gebeld en gesms’ed kan worden. Beide telefoons zullen voor de zomer in de winkels liggen.

T-Mobile Pulse Mini en de Vairy Touch 2

 

T-Mobile Pulse Mini en de Vairy Touch 2

 

T-Mobile Pulse Mini en de Vairy Touch 2

 

T-Mobile Pulse Mini en de Vairy Touch 2

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters