'Eerste foto van scherm 5,5-inch iPhone uitgelekt'

In september wil Apple volgens vele geruchten twee grote iPhones presenteren, en het scherm van de grootste, een 5,5-inch exemplaar, is nu online te zien, zo wordt beweerd.

Tot nu toe zijn er al vele foto’s van dummy’s van de iPhone 6 online gezet, maar plaatjes van echte onderdelen zijn er nog niet zoveel. Onderdelen van de 4,7-inch variant van de iPhone 6 begonnen al maanden geleden te circuleren op internet, maar onderdelen van het 5,5-inchj exemplaar zijn nog zeer spaarzaam.

De twee foto’s van het scherm die nu online zijn gezet, zijn wel van die grootste iPhone aller tijden, meldt 9to5mac op gezag van de professionele Apple-lekker Sonny Dickson. De foto’s laten en groot lcd-scherm zien met een lineaal ervoor, zodat je kunt zien hoe groot ze ongeveer zijn. De diagonaal meet 14 centimeter, oftewel 5,5 inch. Mocht Apple dit apparaat in productie hebben, dan moeten dit soort onderdelen nu al in massaproductie zijn en dan is zo’n gelekte foto niet onwaarschijnlijk.

Of deze 5,5-inch iPhone gelijktijdig met de 4,7-inch telefoon wordt gepresenteerd in het najaar, is overigens nog even afwachten. Diverse bronnen melden dat de 5,5-inch variant een paar weken of maanden later komt.

'Eerste foto van scherm 5,5-inch iPhone uitgelekt' iphone21 
'Eerste foto van scherm 5,5-inch iPhone uitgelekt' iphone11 

Bron: Redmondpie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Quasimodo -

  Het duurt nog minstens een half jaar voor er überhaupt een iPhone met 5.5" is volgens de meeste sites. De campagnemachine draait nu al op volle toeren. Hoe spannend is het tonen van een kaal 5.5" display. De "gelekte" informatie lijkt zorgvuldig geplanned via de "betrouwbare" en "onafhankelijke" kanalen.
  Iedereen is vrij om het bericht over te slaan natuurlijk maar toch rijst de vraag: hoever ga je mee in het hypen van een product als site.

 2. Sander Maassen -

  ik denk dat ik ook maar eens een onderdeel van de nieuwe iPhone ga tekenen en uitknippen en vervolgens heel stoer naast een telefoon leggen…… kijken hoe snel het duurt voordat ik op de site kom.

  Kolere…………………. op deze manier kan je alles als scherm of onderdeel presenteren.

  1. bartvuijk -

   Als je 9to5mac of Sonny Dickson heet, maak je een grotere kans dan wanneer je dat zou doen onder je eigen naam. Je moet wel een bepaalde reputatie hebben door eerder bewezen correcte informatie te hebben verspreid.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters