'Eerste foto's HTC One M9 lekken uit'

De eerste foto’s van de HTC One M9 zijn gelekt. Op de afbeeldingen is te zien dat de One M9 een grotere camera mee krijgt en het zelfde design van de One M8.

De website No Where Else heeft foto’s gepubliceerd van de vermoedelijke HTC One M9. OP de foto’s is te zien dat de smartphone van HTC het zelfde design mee krijgt als zijn voorganger, de One M8. Zo is aan de voorkant te zien dat de Boomsound-speakers ook weer aanwezig zullen zijn op de One M9.

De randen rondom het scherm lijken kleiner geworden te zijn. Het scherm zal nog steeds 5-inch zijn en een 1080p-resolutie mee gaan krijgen, aldus de bron. Daarmee gaat de fabrikant niet mee in de QuadHD-trend van concurrenten.

Aan de achterkant is een grotere camera te zien met dual-led-flits. De camera zal een normale camera gaan worden die ook in andere smartphones te vinden is. Het aantal megapixels zal op 20.7 gaan uitkomen. Verder valt op dat HTC het voor elkaar heeft weten te krijgen om nog minder plastic randjes in het ontwerp te verwerken. De plasticrandjes zijn de antennes van de One M9.

De bron weet ook te melden dat het toestel voorzien zal zijn van een Qualcomm 810-processor en 3GB aan ram. De smartphone zal op Android 5.0 gaan lopen en Sense 7. HTC heeft onderanderen All About Phones uitgenodigd om op 1 maart naar een persconferentie te komen in Barcelona. De verwachting is dat de One M9 dan bekend gemaakt zal gaan worden.

HTC One M9 
HTC One M9 
Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters