'Eerste foto's HTC One M9 lekken uit'

De eerste foto’s van de HTC One M9 zijn gelekt. Op de afbeeldingen is te zien dat de One M9 een grotere camera mee krijgt en het zelfde design van de One M8.

De website No Where Else heeft foto’s gepubliceerd van de vermoedelijke HTC One M9. OP de foto’s is te zien dat de smartphone van HTC het zelfde design mee krijgt als zijn voorganger, de One M8. Zo is aan de voorkant te zien dat de Boomsound-speakers ook weer aanwezig zullen zijn op de One M9.

De randen rondom het scherm lijken kleiner geworden te zijn. Het scherm zal nog steeds 5-inch zijn en een 1080p-resolutie mee gaan krijgen, aldus de bron. Daarmee gaat de fabrikant niet mee in de QuadHD-trend van concurrenten.

Aan de achterkant is een grotere camera te zien met dual-led-flits. De camera zal een normale camera gaan worden die ook in andere smartphones te vinden is. Het aantal megapixels zal op 20.7 gaan uitkomen. Verder valt op dat HTC het voor elkaar heeft weten te krijgen om nog minder plastic randjes in het ontwerp te verwerken. De plasticrandjes zijn de antennes van de One M9.

De bron weet ook te melden dat het toestel voorzien zal zijn van een Qualcomm 810-processor en 3GB aan ram. De smartphone zal op Android 5.0 gaan lopen en Sense 7. HTC heeft onderanderen All About Phones uitgenodigd om op 1 maart naar een persconferentie te komen in Barcelona. De verwachting is dat de One M9 dan bekend gemaakt zal gaan worden.

HTC One M9 
HTC One M9 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Arnold Jansma -

  Jammer. Ik had wel iets groter verwacht. Want de randen zullen wel kleiner zijn geworden. De camera heeft waarschijnlijk geen optisch zoom. Dan is er weinig nieuws eigenlijk. Ik verwacht wel snelladen anders lopen ze weer achter.

 2. Danijel -

  Ja, top dit. Alleen dat 1080p-scherm; ik weet nou niet of dát zo slim is vanuit marketing oogpunt. Zo wek je weer het idee dat je weer wat achter loopt. Voor de kwaliteit zal het weinig uit maken, maar voor de communicatie vind ik het niet slim…

   1. Suljo0o -

    ik vind dat ze de zwarte bezel rond het scherm kleiner moest(vooral onder en boven). het htc logo hadden ze misschien beter halverwege de onderste speaker gezet(die paar bedekte gaatjes hadden geen groot verschil gemaakt)

  1. Quasimodo -

   Een iPhone doet het al jaren met (flink) minder. En daar horen je niemand over sputteren. Het gros van de mensen zal het weinig interesseren.
   Als de prijs hierdoor naar beneden kan dan is het een slimme ontwikkeling wat mij betreft.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters