Eerste foto's LG Optimus Pad lekken uit

LG zal een tablet uitbrengen, de LG Optimus Pad, met twee camera’s op de achterkant die in samenwerking met elkaar 3D-beelden kunnen opnemen, zo weet een nieuwe bron te bevestigen. Daarnaast zijn ook de eerste afbeeldingen van de tablet gelekt.

LG Optimus Pad

Nadat eerder al bekend werd dat de LG Optimus Pad een 3D-camera en scherm zal gaan krijgen, lijkt nu ook de website Pocekt-Lint dit te kunnen onderschrijven. Volgens de website zal de tablet misschien ook wel de LG Optimus Slate gaan heten in plaats van Pad. Dit zou komen doordat de tablet in Amerika ook al de G-Slate gaat heten. De LG Slate zou de volgende specificaties hebben: een 8.9 inch 3D-scherm, waarbij de 3D-content bekeken kan worden zonder speciale bril. De mogelijkheid om er in 3D mee op te nemen. Een Tegra 2 dualcore processor. En een USB-poort en een HDMI-verbinding.

De Slate zou al volgende maand worden gepresenteerd, wellicht tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Maar LG heeft er de laatste jaren een gewoonte van gemaakt om een week voor het MWC al met informatie over zijn toptoestellen te komen, dus wellicht weten we het al wat eerder.

LG heeft dit gezegd tegen Pocket-Lint. Letterlijk: “Je zult binnenkort worden verbaasd met een werkend 3D-apparaat van LG. Ik laat het daarbij, voordat ik er teveel over zeg.” Ondertussen heeft Engadget een tweetal Koreaanse video’s ontdekt waarin de tablet van LG te zien is. Ook de 3D-camera lijkt in de video te zien te zijn.

Op de CES in Las Vegas eerder deze maand liet LG al een 4.3 inch scherm zien waarmee je 3D-beelden kunt bekijken zonder daarvoor een brilletje op te hoeven zetten.

LG Optimus Pad

 

Bron: Pocket Lint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters