Eerste foto's LG Optimus Pad lekken uit

LG zal een tablet uitbrengen, de LG Optimus Pad, met twee camera’s op de achterkant die in samenwerking met elkaar 3D-beelden kunnen opnemen, zo weet een nieuwe bron te bevestigen. Daarnaast zijn ook de eerste afbeeldingen van de tablet gelekt.

LG Optimus Pad

Nadat eerder al bekend werd dat de LG Optimus Pad een 3D-camera en scherm zal gaan krijgen, lijkt nu ook de website Pocekt-Lint dit te kunnen onderschrijven. Volgens de website zal de tablet misschien ook wel de LG Optimus Slate gaan heten in plaats van Pad. Dit zou komen doordat de tablet in Amerika ook al de G-Slate gaat heten. De LG Slate zou de volgende specificaties hebben: een 8.9 inch 3D-scherm, waarbij de 3D-content bekeken kan worden zonder speciale bril. De mogelijkheid om er in 3D mee op te nemen. Een Tegra 2 dualcore processor. En een USB-poort en een HDMI-verbinding.

De Slate zou al volgende maand worden gepresenteerd, wellicht tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Maar LG heeft er de laatste jaren een gewoonte van gemaakt om een week voor het MWC al met informatie over zijn toptoestellen te komen, dus wellicht weten we het al wat eerder.

LG heeft dit gezegd tegen Pocket-Lint. Letterlijk: “Je zult binnenkort worden verbaasd met een werkend 3D-apparaat van LG. Ik laat het daarbij, voordat ik er teveel over zeg.” Ondertussen heeft Engadget een tweetal Koreaanse video’s ontdekt waarin de tablet van LG te zien is. Ook de 3D-camera lijkt in de video te zien te zijn.

Op de CES in Las Vegas eerder deze maand liet LG al een 4.3 inch scherm zien waarmee je 3D-beelden kunt bekijken zonder daarvoor een brilletje op te hoeven zetten.

LG Optimus Pad

 

Bron: Pocket Lint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters