Eerste foto's van de LG BL40 Chocolate komen naar buiten

Op een Duits forum zijn de eerste foto’s gelekt van de nieuwe LG Black Label-telefoon, de BL40 Chocolate. Op de foto’s is goed te zien hoe het toestel er in het echt uit zal zien en daarnaast zijn er nog wat meer specificaties naar buiten gekomen.

LG BL40 Chocolate

Op een forum van Duitse komaf zijn de eerste echte foto’s van de LG BL40 naar buiten gekomen. Het toestel is inmiddels al veelvuldig uitgelekt en afgelopen week is er zelfs een video van het toestel naar buiten gekomen. Tot nog toe waren niet alle specificaties duidelijk, maar volgens de bron van de nieuwe foto’s zouden de volgende specificaties terug te vinden zijn in de BL40. Er zou een 5-megapixelcamera in het toestel zitten en Wi-Fi, HSDPA en Bluetooth. Daarnaast zou het toestel beschikken over een FM-transmitter, iets wat de nieuwe Nokia N97 en N86 ook hebben meegekregen. Tot slot zou er een accelerometer in het toestel zitten en ook zou er 335 MB intern geheugen meegeleverd worden door LG.

Opvallend is dat er ook een tweede toestel dat nog niet bekend is te zien is op een van de foto’s. Het lijkt om een wat kleinere versie te gaan van de BL40, het zou echter ook een Chocolate-model kunnen zijn. De bron heeft nog geen informatie over het tweede toestel geplaatst.

LG BL40 Chocolate

 

LG BL40 Chocolate

 

LG BL40 Chocolate

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters