'Eerste Galaxy S's krijgen op 23 september Froyo-update'

Als we ‘bronnen binnen de Finse tak van Samsung’ mogen geloven zal de razendpopulaire Galaxy S nog deze maand een update krijgen. Al over een week zou de update in Finland vrijgegeven.

Android Froyo plaatje

De Samsung Galaxy S is razendpopulair en het toestel kwam dan ook goed door onze review. Één van de minpuntjes is voor sommige gebruikers toch wel dat er nog geen Froyo voor het toestel beschikbaar is, maar daar zal snel verandering in komen. In Finland tenminste. Volgens Android Spin heeft ‘een bron binnen de Finse tak van Samsung’ namelijk bevestigd dat het toestel op 23 september een update zal krijgen naar Android 2.2. Op 22 september moet de nieuwe versie van Android aan de service-centers geleverd worden en een dag later zal de update beschikbaar zijn voor consumenten.

Hoewel het natuurlijk niet zeker is, is het waarschijnlijk dat de Nederlandse update voor het toestel niet lang hierna gereleased zal worden. Samsung pakt zaken vaak globaal aan en een groot gat tussen de Finse update en de Nederlandse update voor het toestel is dan ook erg onwaarschijnlijk. Zodra het zo ver is kun je dat natuurlijk lezen op All About Phones.

Samsung i9000 Galaxy S piano

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Eddy -

  Idd dit toestel is de beste die ik ooit heb gehad. Alles werkt perfect en soepel. Er zijn veel apps, het scherm is fantastisch, altijd verbinding met vodafone en snel internet. En als froyo komt wordt de afstand tov andere apparaten waarschijnlijk nog groter.

 2. Brammetje -

  Samsung galaxy s is echt een geweldige mobiel! ik snap niet dat mensen moeilijk kunnen doen over die update, je kan er nu al meer mee dan dat ik 2 jaar geleden ook maar over had kunnen dromen. Die update komt echt wel:) tot dan toe ga ik gewoon lekker met mijn mobiel dingen doen die nu al awesome zijn en dan komt 2.2 later wel

 3. Raoul -

  Toestel verkopen die niet voldoet aan de eisen… welke eisen??:P De Galaxy S kent gewoon weinig problemen. De froyo-update is mooi meegenomen, vind hem zo ook al prima. Liever één goede update dan een aantal kleine achter elkaar. Doet Samsung goed.

 4. peter -

  waardeloos , een toestel verkopen , en de klant maar latan wachten , terwijl het helemaal nog niet voldoet aan de eisen , samsung is nooit erg vlug geweest met software update,s, we hebben een veel te duur toestel gekocht , en nu laten ze ons wachten , ik pak mijn ouwe n95 maar weer uit de kast ,en ik ga een iphone 4g halen , samsung verkoop ik wel weer , en nooit geen samsung meer,met zijn zogenaamde snelle update,

  1. Dominick -

   Ze zijn toch niet verplicht je toestel te updaten. Een update maken kost nou eenmaal veel werk, dus dat duurt even. Geldt voor iedere producent, dus ik zie je probleem niet helemaal eerlijkgezegd…

 5. Jermaine -

  Dat kies in versie JF3 je telefoon niet herkent heeft te maken met een probleem met de SDcard. De oplossing is simpel, verwijder eerst je SDcard en sluit dan je toestel aan op kies. Vervolgens zal je gewoon zelf kunnen updaten….

 6. Fred -

  Nou heb inmiddels het programma Kies aan de gang gekregen. Heb de sd-kaart verwijderd en dan ziet Kies de Galaxy wel (tot nu dan). Beetje vreemd dat het programma zegt dat er geen nieuwere firmware is dan JF3 wat ik heb. Ben dus benieuwd hoe dat met Froyo gaat. En ik kan nog altijd langs een service center gaan ;).

 7. Fred -

  Ja dat mis ik wel een taakbeheerder. Mijn collega heeft dat wel op zijn galaxy met firmware JM2. Ik heb dat niet in mijn galaxy met firmware JF3. Maar hoe ik kan updaten als het programma Kies mijn telefoon niet herkent? Is er dan een andere (legale) manier?

 8. Jeroen -

  Ja, ik heb ook een taakbeheerder. Die maakt het mogelijkj om met 2 tikken alle applicaties te stoppen. Eén keer om taakbeheerder te openen en dan kun je in één keer alles stoppen of per applicatie.

  Ik heb totaal niet de behoefte gehad om een andere taakbeheerder uit de market te halen.

  Jeroen

 9. Jeroen -

  Ik heb de galaxy S nu een week en dat is met JM2 (T-mobile aanbieding). Ook geen problemen met de GPS in mijn geval.

  Heel af en toe een freeze maar dat is hooguit enkele seconden en niet tot 30 seconden zoals je wel op internet leest.

  Jeroen

 10. Elbert -

  Ben heel benieuwd wanneer de Nederlandse update nu echt komt. Voor mij hangt het ervan af wanneer ik het toestel koop. Ik begreep dat er ook nog een probleem met de GPS (FIX) is. Dit zou ook worden aangepakt met de update. Kan iemand dit bevestigen?

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters