Eerste generatie iPad flink afgeprijsd door Apple

Apple heeft vandaag de oude iPad flink afgeprijsd. Het goedkoopste exemplaar met WiFi en een geheugen van 16 Gigabyte kost nu geen 499 euro meer, maar 379 euro.

iPad</figure>Ook alle andere modellen zijn een flink stuk goedkoper geworden. In de Apple Store op internet zijn nog alleen de oude tablets te vinden. Op 25 maart worden de nieuwe verwacht, die dezelfde startprijzen krijgen als de eerste iPad vorig jaar. De goedkoopste variant gaat weer 499 euro kosten, althans naar verwachting, want in de VS is de prijs 499 dollar. Hoewel de dollar goedkoper is dan de euro, heeft Apple de gewoonte om een koers van 1 op 1 aan te houden.

Alle nieuwe prijzen van de eerste generatie iPad zijn als volgt: de WiFi modellen gaan nu voor de 16GB-versie 379 euro kosten, terwijl de 32GB 479 euro gaat kosten en de 64GB 579 euro. De 3G-modellen zijn ook iets goedkoper geworden aangezien de 16GB 499 euro, de 32GB 599 euro en de 64GB 699 euro.

Het ligt voor de hand dat de eerste generatie van de tablet van Apple na 25 maart niet meer wordt verkocht, aangezien dan de iPad 2 in de schappen komt te liggen. Dus koopjesjagers die geen problemen hebben met de afwezigheid van camera’s, een blits hoesje of een iets hoger gewicht, hebben nog een dikke drie weken om de oude voorraad op te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters