'Eerste generatie iPhone krijgt geen software updates meer'

In een e-mail met de vraag of de eerste generatie iPhones nog software updates zal gaan krijgen, heeft Apple simpelweg geantwoord met nee. Ook staat op de website dat de iPhone 2G geen 4.0-software zal gaan krijgen.

Het was al bekend dat de iPhone 3G een beperkte versie van OS 4.0 zou gaan krijgen zonder multitasking en de mogelijkheid om zelf een achtergrond in te stellen op je home-screen. Maar nu blijkt dat de allereerst de iPhone, ook wel de 2G genoemd, simpelweg geen iPhone OS 4.0 krijgt en voor de rest van zijn levensduur nog OS 3.1.2. moet draaien.

Uiteraard zal het toestel wel nog de mogelijkheid hebben om het OS te draaien, aangezien het buiten 3G niet veel functies mist ten opzichte van de 3G-versie. Het zal waarschijnlijk wel mogelijk worden om via een paar omwegen en trucjes OS 4.0 wel te gaan draaien op het oudere model. Aangezien OS 4.0 niet meer ondersteund wordt zou het maar raar zijn als OS 5.0 of versies daarna wel op het toestel gaan werken. Het ziet er naar uit dat na de komst van de volgende iPhone, voorlopig nog iPhone 4G genaamd, ook de 3G niet meer ondersteund wordt. Daarover is wel nog niks officieel bekend gemaakt. Echter heeft Steve Jobs in een e-mail bevestigd dat inderdaad oude modellen niet meer hoeven te rekenen op een update van de producent.

Bron: Engadget

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters