Eerste geruchten over Samsung Galaxy Note 4 wijzen op 2K-display

De eerste geruchten over de Samsung Galaxy Note 4 spreken van een 2K-scherm, met een resolutie van 2550×1440 pixels. De vierde generatie van de phablet komt waarschijnlijk pas ergens in oktober uit.

Eerste geruchten over Samsung Galaxy Note 4 wijzen op 2K-display samsung galaxy note 4 rumors point to 2k display 4gb ram 64 bit cpu
Door fans gemaakt concept van de Galaxy Note 4

De Note-serie voert naast de Galaxy S-lijn de vloot aan bij Samsung. Het nieuwe kolossale vlaggenschip wordt meestal vlak voor of tijdens de IFA-beurs in Berlijn gepresenteerd.

Een Chinees blog heeft wat details over de Galaxy Note 4 opgeduikeld. Behalve het 2K-scherm zou het ram-geheugen met gloednieuwe 20-nanometertechnologie worden toegerust. Er zou 4GB ram in zitten, waarbij een bijbehorende sterke processor de boel moet aandrijven. Details daarover zijn echter nog niet bekend. Maar verwacht mag worden dat de Note 4 straks de Galaxy S5 qua snelheid uit het water blaast.

De 20,7-megapixelcamera in de Galaxy Note 4 zou 4K-video’s kunnen schieten, en is voorzien van optische beeldstabilisatie (OIS) en een led-flitser. Een sterke 3600 of 3800 mAh batterij zou het toestel geruime tijd in leven moeten kunnen houden. Android Kitkat 4.5, dat nog niet is geopenbaard door Google, moet de boel bestuiren en er zou 128GB intern geheugen worden meegeleverd. Waarmee een micro-sd-kaartsleuf overbodig zou worden.

Of alles klopt valt uiteraard nog te bezien.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quasimodo -

    Laten we niet vergeten dat een half jaar erg lang is in smartphone-land en dat deze specs ook in dat licht bekeken moeten worden. Maar dan nog is die 128GB bizar veel.
    Ik hoop dat het toestel niet nog groter wordt.

OnePlus 5

OnePlus onthult chipset en positie vingerafdrukscanner OnePlus 5 lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

‘Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus al volop in ontwikkeling, codenamen bekend’ lees verder

Nokia 9 benchmarktest

‘Nokia 9 benchmarktest: high-end smartphone verslaat Samsung Galaxy S8’ lees verder

Apple iphone 8

‘Apple iPhone 8 voor het eerst in het wild gespot’ lees verder

iPhone 9 iPhone 10

‘Eerste details iPhone 9 en iPhone 10 opgedoken’ lees verder

Samsung Galaxy J5 (2017)

Officiële foto’s Samsung Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters