Eerste geruchten over Samsung Galaxy S7: hij komt eerder dan gedacht

De eerste geruchten over de Samsung Galaxy S7 zijn er alweer, hoewel het nog een halfjaar duurt voordat het volgende MWC van start gaat. Het nieuwe vlaggenschip zou de markt wel eens eerder kunnen bereiken dan normaal.

Eerste geruchten over Samsung Galaxy S7: hij komt eerder dan gedacht galaxy s7 rotatory camera
Een bedenksel van een fan voor de Galaxy S7, met roteerbare camera.

Samsung zou achter de schermen stappen hebben gezet om de tijd die nodig is voor de ontwikkeling van het nieuwe vlaggenschip met een of twee maanden te bekorten. Dat houdt in dat de Samsung Galaxy S7 in principe al begin januari kan worden gepresenteerd, bijvoorbeeld tijdens de CES-beurs die dan plaatsvindt in Las Vegas. Of nog eerder, zodat de Galaxy S7 in de voor verkoop belangrijke decembermaand al bij de Amerikanen onder de kerstboom kan liggen.

Het nieuwe productieproces heeft een naam gekregen: Agile. Het zou gaan om een modulaire aanpak van de nieuwe telefoon, die Samsung in staat stelt om onderdelen die het niet gaan redden voor de lanceerdatum er weer uit te kieperen zonder dat de hele telefoon opnieuw hoeft te worden ontworpen. De modulaire aanpak stelt de ontwikkelaars van Samsung ook in staat om meerdere teams gelijktijdig aan verschillende onderdelen van het nieuwe toestel te laten werken. Ze hoeven niet meer te wachten totdat anderen klaar zijn met iets, voordat ze aan hun onderdeel kunnen beginnen.

Op deze manier kan Samsung meer high-end vlaggenschepen de markt op krijgen dan nu, en op die wijze wil Samsung het de grote concurrent Apple extra moeilijk maken. Echter, mocht het Samsung lukken om op deze wijze verschillende keren per jaar een superphone te presenteren, dan zal dat ook gevolgen krijgen voor alle andere smartphonefabrikanten. Die kunnen dan niet achterblijven.

Over de interne hardware van de Galaxy S7 is overigens niet al te veel te zeggen. We kunnen er wel veilig van uitgaan dat de camera wordt verbeterd, en er gaan ook geruchten over een gebogen scherm.

Bron: Sammobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters