Eerste gezaghebbende review zeer positief over LG G3

Het lijkt goed te gaan met de nieuwe LG G3. Het nieuwe vlaggenschip van LG versloeg in zijn eerste verkoopweek met gemak de Samsung Galaxy S5. Inmiddels stromen ook de positieve reviews binnen voor de LG G3.

Eerste indruk LG G3 img 6687

Het Amerikaanse The Verge noemt de LG G3 ‘een telefoon die het waard was om op te wachten’. De specificaties onderschrijven dat. De G3 is de eerste smartphone die wereldwijd op de markt wordt gebracht en over een QHD-scherm beschikt.

The Verge is vooral te spreken over het ontwerp van het toestel. “De extra pixels maken het verschil niet: de dunne bezels aan de zijkant wel”, vindt de site. De LG G3 krijgt makkelijk aan de achterkant krassen, door zijn metallic voorkomen, maar volgens de website is dat het enige nadeel van het materiaal dat voor de LG G3 gebruikt is.

“Het apparaat is immuun voor vingerafdrukken. Dat is het meest verbluffend. Het maakt niet uit hoe vet mijn handen zijn: de G3 blijft een schoon voorkomen houden. Een wereld van verschil met de G2.”

Ook de laser autofocus komt er goed van af. “Het maakt deze telefoon oneindig veel stoerder dan andere toestellen die ik heb beoordeeld. De laser is telkens bezig met focussen om klaar te zijn om supersnel een foto te nemen.”

De LG G3 krijgt van het gezaghebbende The Verge een 8,3. De twee minpunten die de site noemt, vallen te scharen onder persoonlijke voorkeuren. Zo zou de telefoon te groot zijn en is het neppe metaal de beste in zijn soort: het blijft plastic.

Pluspunten zijn er volop. Android zou met de G3 volledig tot zijn recht komen, de batterij gaat heel lang mee én is verwisselbaar, de camera maakt goede foto’s en de beeldkwaliteit evenaart het aantal pixels waarover de LG G3 beschikt.

In juli krijgt All About Phones een G3 om te beoordelen. Wij zullen dan uiteraard bekijken of The Verge de waarheid sprak.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters