Eerste grote review van de Nokia N96

Mobile-Review heeft een uitgebreide review van de Nokia N96 gepubliceerd. Dit is dan ook de eerste site in de wereld die echt uitbundig met de N96 mocht spelen.

De review licht bijna alle facetten uit van de nieuwe Nokia N96. Het toestel zal waarschijnlijk pas over een half jaar op de markt komen, echter heeft Mobile Review al het eerste exemplaar weten te bemachtigen van de N96. Zo gaan ze in op de nieuwe Symbian versie van de N95 en vergelijken ze ook het toestel met de normale N96 en de toekomstige concurrent van de Samsung de G810.

Opmerkelijk is dat de site weet te melden dat het toestel 550 euro zal gaan kosten in Europa. Wij hebben daar sterk onze twijfels bij en wij gaan er vanuit dat hij in Nederland wederom een adviesprijs zal krijgen van rond de 730 euro.

Afbeelding pic2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. supreme -

  grootste fout van nokia ooit! heb altijd nokia gehad. maar door dit toestel ben ik zelfs overgestapt naar een ander merk. heb nu zelfs een windows gestuurde telefoon. de n96 had achter elkaar problemen,zelfs met nieuwste firmware! beeldscherm problemen, vastlopers enz.. vrienden van mij hebben dit schijt apparaat ook weg gedaan. de naam van nokia gaat naar de kl*te met dit toestel!

 2. aiasd -

  Het is een perfect ding, heb hem nu net en de firmware er meteen op gedownload en hij gaat perfect. Deze reacties hierboven hadden zeker geen firmware erop gedaan, het is een perfect ding met prachtig geluid en het is met recht een multimediamonster.

 3. jim2u -

  Slechtste telefoon ooit gemaakt! Wordt aantrekkelijk gemaakt door de vele opties en het grote geheugen, maar de basis functies kan je niet gebruiken.Heb hem nu meer dan een half jaar en gaat nu de vuilnisbak in. Heb alles gedaan om de werking van de telefoon te verbeteren maar niets heeft gebaat. Totale miskleun van Nokia wat hun vele vele klanten gaat kosten. Alle kennissen, vrienden en familie die ook een N96 bezitten willen er ook zo snel mogelijk vanaf. NOKIA SHAME ON YOU!YOU HAVE FUCKED UP YOUR GOOD NAME

 4. casely -

  Ik heb meerdere toestellen gehad maar zo een toestel heb ik nog nooit meegemaakt toestel loopt de hele tijd vast(zelfs voor de simpelste dingen zoals menu openen).Gaat 10keer per dag aan en uit tijdens muziek luisteren enz..Als ik het wist had ik em niet eens voor €5 gekocht.Ik heb em al inmiddels 3keer teruggestuurd en hij is 2keer extern gerepareerd(tenminste dat dacht ik).Ik krijg em over ongeveer 2 weeken weer terug en als ik em terug heb bel ik meteen nokia op en zeg dat die het nog steeds niet doet,je krijgt bij nokia pas na 3e keer reperatie een nieuwe toestel het kan me niet schelen of die wel of niet gemaakt is ik vraag gewoon een nieuwe aan en dan ga ik em verkopen.
  Ik adviseer mensen ook om geen nokia n96 te halen je krijgt er allen maar problemen mee……………………………

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters