Eerste informatie over Huawei Nexus gelekt

Bekende ”lekker” van smartphone informatie Evan Blass, op twitter ook wel @evleaks genaamd, beweert de eerste details over de Huawei Nexus telefoon te hebben.

Voor een lange tijd heeft Google gezorgd dat er weinig informatie op straat kwam over de nieuwe Nexus toestellen. Eerder zagen we informatie verschijnen over de Nexus 5 2015, nu hebben we een persoon die vertelt welke specificaties we in de Huawei Nexus krijgen.

Als we meneer Blass op zijn woord vertrouwen, krijgt deze telefoon indrukwekkende specificaties. In deze telefoon krijgen we een 5.7 inch scherm met een resolutie van 2560 X 1440. Door deze resolutie krijgen we een pixeldichtheid van 515 pixels per inch.

Volgens meneer Blass krijgen we een metalen ”body”. Of het hier gaat om een volledig metalen ”body” is nog niet duidelijk. Tot nu toe is er nog geen Nexus telefoon geweest met een volledig metalen ”body”.

In zijn Tweet wijst Blass ons ook op een vingerafdrukscanner. Dit is logisch aangezien Google in Android M ondersteuning voor dit type sensoren biedt. Nexus telefoons zijn vaak Google’s paradepaartjes met de nieuwste kunstjes. Waar deze scanner op de telefoon geplaatst gaat worden, is nog een vraag. Nexus telefoons gebruiken sinds 2011 een software-thuisknop. Dit betekent dat Google niet in staat is een traditionele vingerafdrukscanner in de thuisknop te verwerken.

In de telefoon krijgen we een Snapdragon 820 processor, aldus Blass. Huawei heeft er dus voor gekozen om niet haar eigen HiSillicon Kirin-soc te gebruiken.

Evan Blass heeft in de afgelopen jaren erg veel succes gehad met het ”lekken” van informatie. Als hij deze keer gelijk heeft, dan krijgen we in kwartaal 4 in ieder geval één extra Nexus-telefoon erbij.

Eerste informatie over Huawei Nexus gelekt tweet 

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Nathan Klumpenaar -

    Jammer van het QHD scherm. Ik doe liever langer met mijn batterij dan 2x zoveel pixels waar je bijna niks van ziet. Voor de rest zijn het mooie specs.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters