Eerste interne Galaxy S-firmware met Android 2.2 lekt uit

De website Samsung-Firmwares gaat een interne rom met Android 2.2 voor de Samsung Galaxy S publiceren. De rom is stabiel te noemen, maar nog niet erg vlot. Het zou hier om een vroege build van Samsung gaan.

Samsung Galaxy S Android 2.2

De website Samsung-Firmwares zal later vandaag een rom publiceren met als kernel Android 2.2. Volgens de website gaat het hier om een interne Samsung build en het is dan ook de eerste in zijn reeks. De eigenaar van de website laat aan All About Phones weten dat de rom stabiel is, maar dat het nog om een vroege build gaat en dat hij naarmate je meer programma’s open hebt trager wordt. Het gaat hier dan ook zeer zeker niet om laatste versie die via Kies gedistribueerd zal gaan worden, maar om ontwikkelversie voor Samsung zelf en dit is onder andere te zien aan de development-software die nog in de rom ingebakken zit.

De Nederlandse taal zit al wel in de rom zoals hieronder op de screenshots te zien is. De eigenaar van de bron heeft ook aan All About Phones bevestigd dat Flash nog niet ingebakken zit in de nieuwe software en dat YouTube niet automatisch wordt opgestart als je naar de website ervan surft; dit kan in een volgende release nog wel gemaakt worden. Ook zit er een softwarematige knop ingebouwd die voorkomt dat het scherm kantelt wanneer het omgedraaid wordt zoals bij de Apple iPad. Samsung zal deze optie naar verwachting ook voor de Galaxy Tab gaan gebruiken. De firmware wordt na 12’en gepubliceerd op de website en het flashen geschiedt uiteraard geheel op eigen risico.

Samsung Galaxy S Android 2.2

 

Samsung Galaxy S Android 2.2

 

Samsung Galaxy S Android 2.2

 

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters