Eerste losse prijzen iPhone 3G bekend, België wacht geduldig

Vodafone Italie heeft de prijzen bekend gemaakt voor een losse iPhone 3G. De prijzen vallen alleszins mee voor de meeste gebruikers.

In een persbericht heeft Vodafone Italie bekend gemaakt wat de prijzen gaan worden voor de losse verkoop van de iPhone 3G. De 8gb versie komt los op 499 euro en de 16gb versie komt op 569 euro. Apple wil dat je maximaal voor beiden met een contract 200 en 300 euro bijbetaald. Het is voorlopig nog onbekend wat hij in Nederland gaat kosten en of hij hier los verkocht zal gaan worden.

Er is nogal wat onduidelijkheid over de daadwerkelijke lanceerdatum van de iPhone in België. Aanvankelijk was gisteren op de Belgisch/Nederlandse Apple-website te lezen dat ook België bij de landen zou zitten die de iPhone op 11 juli mogen aanbieden, maar vandaag is duidelijk geworden dat Apple waarschijnlijk iets te enthousiast heeft gereageerd of dat er mogelijk sprake is van andere miscommunicatie. Patti Verdoodt, woordvoerster van Mobistar, heeft tegenover verschillende media verklaard dat de iPhone pas later dit jaar beschikbaar zal zijn en dus niet op de oorspronkelijke datum van 11 juli.

Update: 14:10 11/06/2008

Er is zojuist een interne nota verschenen van Mobistar waarin staat dat de iPhone gelanceerd zal worden op 17 juli samen met Frankrijk.

iphone3.

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters