Eerste Motorolatoestel sinds overname door Lenovo uitgelekt

Persfoto’s van de eerste Motorolatelefoon sinds de overname van het bedrijf door Lenovo zijn uitgelekt. Het toestel heeft veel weg van de Moto G, en zal waarschijnlijk een nog lager prijskaartje krijgen dan deze al goedkope midranger.

Eerste Motorolatoestel sinds overname door Lenovo uitgelekt schermafbeelding 2014 05 10 om 165931

Het design komt ook erg overeen met dat van de Moto G. En de Moto X, waar die weer van is afgeleid. Het zou gaan om de Moto E, die is uitgelekt via de website van een Braziliaanse webwinkel. Verwacht wordt dat Motorola dit toestel dinsdag aankondigt tijdens een persconferentie in Londen.

Het is de eerste telefoon sinds Motorola door moederbedrijf Google werd doorverkocht aan het Chinese Lenovo. Waarschijnlijk is dit nog een toestel van de line-up waar Motorola al onder het bestuur van Google mee bezig was. Het wordt volgens Motorola een toestel dat zo goedkoop is dat iedereen het kan aanschaffen.

De specificaties zijn dan ook niet bijzonder indrukwekkend, het is een lager geklaste midranger met een 4,3-inch scherm, 1,2Ghz dualcore Snapdragon processor, 1GB ram en 4GB intern geheugen dat uitgebreid kan worden met een sd-kaart.

Verder heeft het een voor deze tijd tamelijk mager bedeelde 5-megapixelcamera, twee sleuven voor simkaarten, een 1980 mAh batterij en net als bij de Moto G en de Moto X kun je de achterkant naar believen verwisselen met een kleur of design zodat het uiterlijk van het toestel aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast.

Het lijkt erop dat Motorola met dit toestel mikt op de markten in ontwikkelingslanden, gezien de twee simkaarten en de lage specificaties. Of het toestel in Europa wordt uitgebracht, is dan ook onzeker.

Eerste Motorolatoestel sinds overname door Lenovo uitgelekt schermafbeelding 2014 05 10 om 165946 

Bron: The Verge

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters