Eerste Motorolatoestel sinds overname door Lenovo uitgelekt

Persfoto’s van de eerste Motorolatelefoon sinds de overname van het bedrijf door Lenovo zijn uitgelekt. Het toestel heeft veel weg van de Moto G, en zal waarschijnlijk een nog lager prijskaartje krijgen dan deze al goedkope midranger.

Eerste Motorolatoestel sinds overname door Lenovo uitgelekt schermafbeelding 2014 05 10 om 165931

Het design komt ook erg overeen met dat van de Moto G. En de Moto X, waar die weer van is afgeleid. Het zou gaan om de Moto E, die is uitgelekt via de website van een Braziliaanse webwinkel. Verwacht wordt dat Motorola dit toestel dinsdag aankondigt tijdens een persconferentie in Londen.

Het is de eerste telefoon sinds Motorola door moederbedrijf Google werd doorverkocht aan het Chinese Lenovo. Waarschijnlijk is dit nog een toestel van de line-up waar Motorola al onder het bestuur van Google mee bezig was. Het wordt volgens Motorola een toestel dat zo goedkoop is dat iedereen het kan aanschaffen.

De specificaties zijn dan ook niet bijzonder indrukwekkend, het is een lager geklaste midranger met een 4,3-inch scherm, 1,2Ghz dualcore Snapdragon processor, 1GB ram en 4GB intern geheugen dat uitgebreid kan worden met een sd-kaart.

Verder heeft het een voor deze tijd tamelijk mager bedeelde 5-megapixelcamera, twee sleuven voor simkaarten, een 1980 mAh batterij en net als bij de Moto G en de Moto X kun je de achterkant naar believen verwisselen met een kleur of design zodat het uiterlijk van het toestel aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast.

Het lijkt erop dat Motorola met dit toestel mikt op de markten in ontwikkelingslanden, gezien de twee simkaarten en de lage specificaties. Of het toestel in Europa wordt uitgebracht, is dan ook onzeker.

Eerste Motorolatoestel sinds overname door Lenovo uitgelekt schermafbeelding 2014 05 10 om 165946 

Bron: The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters