Eerste persfoto van HTC Ruby lekt uit

De eerste persfoto van de HTC Ruby is uitgelekt. Het toestel schaart zich met zijn specificaties in de high-end categorie van Androidtelefoons.

Die specificaties luiden als volgt: een 1.5Ghz dualcore processor. Een 4,3-inch qHD-scherm. Een 8-megapixelcamera. NFC. En 1GB RAM. Ook vinden we aan de voorkant een 2-megapixel frontcamera.

Het HSPA+ toestel zou bij T-Mobile Amerika worden uitgebracht en zal daar waarschijnlijk geschikt zijn voor het 4G-netwerk, wat betekent dat we er in Europa voorlopig naar kunnen fluiten: hier hebben we zulke supersnelle mobiele internetwerken nog niet. Het toestel zal bij T-Moible USA waarschijnlijk de HTC Amaze 4G heten. Het toestel wordt in zwart en wit uitgebracht. Na T-Mobile zal waarschijnlijk snel een aantal andere telco’s in de VS en Canada volgen met de introductie van dit toestel.

HTC Ruby 

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wiejoe -

    Nog een keer: dit is geen persfoto, dit is een render. Bij aankondigingen zie je nooit persfoto's met het scherm uit *zucht*

    Wanneer leren jullie dit nou? Dit is een vroege render, waarmee HTC langs klanten kan om een impressie te geven. Persfoto's zijn totaal andere plaatjes.

    1. Danijel -

      Nu ga je er vanuit dat een normale consument om dat verschil geeft? Feitelijk heb je simpelweg gelijk, maar een render suggereert volgens eerder dat HTC de afbeelding niet zelf gemaakt heeft en dat is in deze niet waar. Een render wordt veelal door een fan of andere partij gemaakt, daarom kiezen wij ervoor om persafbeelding te gebruiken omdat we daarmee willen aangeven dat HTC het zelf gemaakt heeft 🙂

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Apple gebouw

Apple is het meest winstgevende bedrijf op aarde lees verder

apple iPhone 8

Zo ziet de Apple iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters