Eerste persfoto van HTC Ruby lekt uit

De eerste persfoto van de HTC Ruby is uitgelekt. Het toestel schaart zich met zijn specificaties in de high-end categorie van Androidtelefoons.

Die specificaties luiden als volgt: een 1.5Ghz dualcore processor. Een 4,3-inch qHD-scherm. Een 8-megapixelcamera. NFC. En 1GB RAM. Ook vinden we aan de voorkant een 2-megapixel frontcamera.

Het HSPA+ toestel zou bij T-Mobile Amerika worden uitgebracht en zal daar waarschijnlijk geschikt zijn voor het 4G-netwerk, wat betekent dat we er in Europa voorlopig naar kunnen fluiten: hier hebben we zulke supersnelle mobiele internetwerken nog niet. Het toestel zal bij T-Moible USA waarschijnlijk de HTC Amaze 4G heten. Het toestel wordt in zwart en wit uitgebracht. Na T-Mobile zal waarschijnlijk snel een aantal andere telco’s in de VS en Canada volgen met de introductie van dit toestel.

HTC Ruby 

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wiejoe -

    Nog een keer: dit is geen persfoto, dit is een render. Bij aankondigingen zie je nooit persfoto's met het scherm uit *zucht*

    Wanneer leren jullie dit nou? Dit is een vroege render, waarmee HTC langs klanten kan om een impressie te geven. Persfoto's zijn totaal andere plaatjes.

    1. Danijel -

      Nu ga je er vanuit dat een normale consument om dat verschil geeft? Feitelijk heb je simpelweg gelijk, maar een render suggereert volgens eerder dat HTC de afbeelding niet zelf gemaakt heeft en dat is in deze niet waar. Een render wordt veelal door een fan of andere partij gemaakt, daarom kiezen wij ervoor om persafbeelding te gebruiken omdat we daarmee willen aangeven dat HTC het zelf gemaakt heeft 🙂

iphone se 2

Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

De Samsung Galaxy S9 kopieert toch niet beste feature iPhone X lees verder

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X: meer details over de komst ‘opvouwbare’ smartphone lees verder

iPhones van 2018 komen met geheim wapen tegen Android lees verder

Samsung Galaxy A5 2017 hands-on

Vijf redenen om (niet) voor de Samsung Galaxy A5 (2017) te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters