Eerste persfoto van HTC Ruby lekt uit

De eerste persfoto van de HTC Ruby is uitgelekt. Het toestel schaart zich met zijn specificaties in de high-end categorie van Androidtelefoons.

Die specificaties luiden als volgt: een 1.5Ghz dualcore processor. Een 4,3-inch qHD-scherm. Een 8-megapixelcamera. NFC. En 1GB RAM. Ook vinden we aan de voorkant een 2-megapixel frontcamera.

Het HSPA+ toestel zou bij T-Mobile Amerika worden uitgebracht en zal daar waarschijnlijk geschikt zijn voor het 4G-netwerk, wat betekent dat we er in Europa voorlopig naar kunnen fluiten: hier hebben we zulke supersnelle mobiele internetwerken nog niet. Het toestel zal bij T-Moible USA waarschijnlijk de HTC Amaze 4G heten. Het toestel wordt in zwart en wit uitgebracht. Na T-Mobile zal waarschijnlijk snel een aantal andere telco’s in de VS en Canada volgen met de introductie van dit toestel.

HTC Ruby 

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wiejoe -

    Nog een keer: dit is geen persfoto, dit is een render. Bij aankondigingen zie je nooit persfoto's met het scherm uit *zucht*

    Wanneer leren jullie dit nou? Dit is een vroege render, waarmee HTC langs klanten kan om een impressie te geven. Persfoto's zijn totaal andere plaatjes.

    1. Danijel -

      Nu ga je er vanuit dat een normale consument om dat verschil geeft? Feitelijk heb je simpelweg gelijk, maar een render suggereert volgens eerder dat HTC de afbeelding niet zelf gemaakt heeft en dat is in deze niet waar. Een render wordt veelal door een fan of andere partij gemaakt, daarom kiezen wij ervoor om persafbeelding te gebruiken omdat we daarmee willen aangeven dat HTC het zelf gemaakt heeft đŸ™‚

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters