Eerste persfoto van HTC Ruby lekt uit

De eerste persfoto van de HTC Ruby is uitgelekt. Het toestel schaart zich met zijn specificaties in de high-end categorie van Androidtelefoons.

Die specificaties luiden als volgt: een 1.5Ghz dualcore processor. Een 4,3-inch qHD-scherm. Een 8-megapixelcamera. NFC. En 1GB RAM. Ook vinden we aan de voorkant een 2-megapixel frontcamera.

Het HSPA+ toestel zou bij T-Mobile Amerika worden uitgebracht en zal daar waarschijnlijk geschikt zijn voor het 4G-netwerk, wat betekent dat we er in Europa voorlopig naar kunnen fluiten: hier hebben we zulke supersnelle mobiele internetwerken nog niet. Het toestel zal bij T-Moible USA waarschijnlijk de HTC Amaze 4G heten. Het toestel wordt in zwart en wit uitgebracht. Na T-Mobile zal waarschijnlijk snel een aantal andere telco’s in de VS en Canada volgen met de introductie van dit toestel.

HTC Ruby 

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wiejoe -

    Nog een keer: dit is geen persfoto, dit is een render. Bij aankondigingen zie je nooit persfoto's met het scherm uit *zucht*

    Wanneer leren jullie dit nou? Dit is een vroege render, waarmee HTC langs klanten kan om een impressie te geven. Persfoto's zijn totaal andere plaatjes.

    1. Danijel -

      Nu ga je er vanuit dat een normale consument om dat verschil geeft? Feitelijk heb je simpelweg gelijk, maar een render suggereert volgens eerder dat HTC de afbeelding niet zelf gemaakt heeft en dat is in deze niet waar. Een render wordt veelal door een fan of andere partij gemaakt, daarom kiezen wij ervoor om persafbeelding te gebruiken omdat we daarmee willen aangeven dat HTC het zelf gemaakt heeft 🙂

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters