Eerste review van de HTC Leo is voorzien van vele foto's

Het blog dat de eerste echte foto’s van de HTC Leo al naar buiten deed komen heeft nu een uitgebreide review geplaatst op haar site. Het blog heeft het toestel onderworpen aan een pittige fotoshoot en daarnaast zijn ook de nodige screens genomen van het toestel.

HTC Leo

Het blog van Ai.rs heeft het weer voor elkaar gekregen om de nieuwe HTC Leo helemaal uit de doeken te doen. De site is deze keer een stap verder gegaan en heeft het toestel onderworpen aan een heftige fotoshoot met daarbij de nodige screenshots. De site zal later ook een video-review van het toestel publiceren. Echter de Leo heeft geen geheimen meer voor ons. Zo is inmiddels duidelijk dat het toestel voorzien is van een pittige Snapdragon-cpu die op 1GHz loopt. De Leo beschikt verder over een 4,3-inch groot scherm dat een resolutie heeft van 800×480 pixels. Het toestel loopt verder op Windows Mobile 6.5 en is daardoor een echte Windows Phone, te zien aan de kenmerkende toetsen op het toestel die voor Windows Phones nodig zijn. Het toestel beschikt over 512MB intern geheugen en over 320MB ram. Ook is inmiddels duidelijk geworden dat de Leo een multitouch touchscreen zal gaan krijgen.

Met deze nieuwe fotoshoot van de HTC Leo zal HTC misschien geneigd zijn het toestel sneller bekend te maken aangezien de wereld nu alleen nog op een bevestiging van de fabrikant zit te wachten. De Leo moet nog dit jaar op de markt gaan komen, aldus de geruchten. Meer foto’s en screens van het toestel kun je hier bekijken.

HTC Leo

 

HTC Leo

 

HTC Leo

 

HTC Leo screen

 

HTC Leo screen

 

HTC Leo screen

 

Bron: Ai.rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mike -

    De touch HD van HTC was al HUGE, maar sinds Toshiba met de TG-01 is gekomen lijkt het hek van de dam. What's next? Opvouwbaar 15" 21:9 scherm ofzo? Dit kun je eigenlijk beter een PMP noemen waar je toevallig ook mee kan bellen. Mij worden dit soort toestellen in ieder geval veel te groot.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters