Eerste review van de HTC Leo is voorzien van vele foto's

Het blog dat de eerste echte foto’s van de HTC Leo al naar buiten deed komen heeft nu een uitgebreide review geplaatst op haar site. Het blog heeft het toestel onderworpen aan een pittige fotoshoot en daarnaast zijn ook de nodige screens genomen van het toestel.

HTC Leo

Het blog van Ai.rs heeft het weer voor elkaar gekregen om de nieuwe HTC Leo helemaal uit de doeken te doen. De site is deze keer een stap verder gegaan en heeft het toestel onderworpen aan een heftige fotoshoot met daarbij de nodige screenshots. De site zal later ook een video-review van het toestel publiceren. Echter de Leo heeft geen geheimen meer voor ons. Zo is inmiddels duidelijk dat het toestel voorzien is van een pittige Snapdragon-cpu die op 1GHz loopt. De Leo beschikt verder over een 4,3-inch groot scherm dat een resolutie heeft van 800×480 pixels. Het toestel loopt verder op Windows Mobile 6.5 en is daardoor een echte Windows Phone, te zien aan de kenmerkende toetsen op het toestel die voor Windows Phones nodig zijn. Het toestel beschikt over 512MB intern geheugen en over 320MB ram. Ook is inmiddels duidelijk geworden dat de Leo een multitouch touchscreen zal gaan krijgen.

Met deze nieuwe fotoshoot van de HTC Leo zal HTC misschien geneigd zijn het toestel sneller bekend te maken aangezien de wereld nu alleen nog op een bevestiging van de fabrikant zit te wachten. De Leo moet nog dit jaar op de markt gaan komen, aldus de geruchten. Meer foto’s en screens van het toestel kun je hier bekijken.

HTC Leo

 

HTC Leo

 

HTC Leo

 

HTC Leo screen

 

HTC Leo screen

 

HTC Leo screen

 

Bron: Ai.rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mike -

    De touch HD van HTC was al HUGE, maar sinds Toshiba met de TG-01 is gekomen lijkt het hek van de dam. What's next? Opvouwbaar 15" 21:9 scherm ofzo? Dit kun je eigenlijk beter een PMP noemen waar je toevallig ook mee kan bellen. Mij worden dit soort toestellen in ieder geval veel te groot.

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters