Eerste review van de Samsung S3650 Corby is opvallend positief

Uit een review van GSM Arena blijkt dat de Samsung S3650 Corby een opvallend prettig toestel is. Deze low-end touchscreentelefoon van Samsung schijnt nu al een hit te worden.

Samsung S3650 Corby

GSM Arena heeft de eerste review van de nieuwe Samsung Corby online gezet. De review van deze low-end touchscreentelefoon is opvallend positief te noemen. Zo weten de reviewers de kwaliteit van het toestel te verheerlijken en ook de functionaliteiten liegen er niet om. Zo is de prijs/kwaliteitsverhouding erg goed te noemen echter zetten de reviewers er wel als kanttekening bij dat het toestel wel voor een zeer specifieke groep mensen is gemaakt, namelijk jongeren. En dat is precies waar Samsung dit toestel inderdaad op heeft gericht en naar verwachting zal het toestel even hard gaan lopen als de Star die momenteel op de eerste plaats staat in de GFK in ons land. Wat verder een erg goede set zou zijn volgens GSM Arena is de vele kleurtjes waarin het toestel beschikbaar zal gaan komen. De prijs van de Corby zal onder de 150 euro gaan liggen en dat is erg aantrekkelijk voor alle jongeren onder ons.

De Samsung Corby zal eind deze maand in Milaan officieel gelanceerd worden met een hele nieuwe Corby-lijn van Samsung. All About Phones zal ook hierbij aanwezig zijn en verslag doen van deze launch. De Corby zal begin volgende maand in Nederland beschikbaar zijn.

Samsung S3650 Corby

 

Samsung S3650 Corby

 

Samsung S3650 Corby

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Exfloded -

  Ik zou graag deze gsm gaan kopen. Maar vroeg mij af of hij ook zo handig is om typen als een gewone gsm? Ik hoor mensen klagen over touchscreen en ik weet niet wat te geloven.
  Typt touchscreen goed, of niet?

 2. cale -

  ik had eigenlijk alleen maar zin om te zeggen dat men lg cookie is ontploft:Y en daarom wil ik nu een samsung corby…alleen de naam is oudbollig dan heb ik verder nog een vraagje dat is: Ontploft deze ook?:S

 3. Nathalie -

  Ik heb mijn toestel pas van vandaag.Daar ik een fervent sms'er ben, vind ik het reuze tegenvallen dat ik geen smilies kan plaatsen??Hoe is het in godsnaam mogelijk voor zo een recente gsm?

  Of misschien heb ik dat handleidingetje er niet goed op nagelezen? (kan ook :))

  1. Dominick -

   Je kan ze wel plaatsen, door gewoon de bekende combinaties in te voeren. Het toestel zet ze alleen niet om in een plaatje. Als het toestel van de ontvanger dat wel doet, ziet hij ze gewoon als plaatje 😉

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters