Eerste review van Symbian S60 5th edition verschijnt online

Mobile Review heeft als eerste een volledige review geplaatst van Symbian S60 5th edition. Deze versie kunnen we terug vinden op de Nokia 5800.

De heren van Mobile Review zijn inmiddels een fenomeen geworden in telecom land. Inmiddels hebben ze met elke producent ter wereld een deal kunnen maken dat zij als eerste een toestel mogen reviewen en tevens toestellen mogen bekijken lang voordat ze aangekondigd zijn. Zo hebben de heren al de gehele Sony Ericsson line up onder ogen gekregen tot en met Q1 van 2009. Producenten als Nokia blijven zeer zeker niet achter en Mobile Review had de review van de nieuwe 5800 al twee weken voor de lancering op de planken liggen. Inmiddels hebben ze ook hun ogen uitgebreid de kost kunnen geven op nieuwe touch OS van Nokia, Symbian S60 5th edition. In de review gaan de heren en dames wederom erg grondig te werk en wordt van elke hoek van het OS een screenshot gemaakt. Opvallend is ook dat er paar nieuwe dingen naar voren komen uit de screens, zo zal er een nog aan te kondigen Nokia 5630 aankomen binnenkort en waarschijnlijk ook een Samsung Pixon 2 aangezien de heren beide afspraken al in hun agenda hebben staan.

De review is erg intressant en zit boordevol foto materiaal. De reviewers komen tot de conclusie dat het een degelijk OS is met een paar kleine opmerkingen hier en daar. Volgens hun kunnen gewone gebruikers er prima mee uit de voeten.

browser24 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go EX Raid Battles

Dit gaat er nu veranderen in Pokémon Go lees verder

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters