Eerste reviews Google Nexus One verschijnen

Het lijkt erop dat Google begonnen is met het uitdelen van de Nexus One aan reviewers. De eerste reviews zijn verschenen, kort voordat het toestel aangekondigd gaat worden op 5 januari.

Nexus One

Aan de geheimzinnigheid omtrent de zorgvuldig opgehypete Nexus One lijkt een eind te gaan komen. De verwachting is dat Google de telefoon op 5 januari gaat aankondigen, maar de eerste reviews zijn nu al verschenen. Engadget is erin geslaagd om een eigen toestel te bemachtigen, en heeft de eerste korte review gepubliceerd. Zij menen dat Google’s eigen Android-telefoon net weer wat beter is dan de vorige Android-telefoons. Het is daarmee geen revolutionaire telefoon, maar het toestel zet wel uitstekende prestaties neer. De Nexus One zou bijvoorbeeld sneller zijn dan de Motorola Droid, die in de reviews ook al als zeer snelle telefoon getest is. In de review wordt ook beschreven wat de veranderingen aan de interface zijn. Meest opvallend zijn de live wallpapers die eerder al opgemerkt werden. Bewegende achtergronden, waarvan sommigen reageren op aanraking. Verder is de applicatielijst veranderd. Deze heeft diepte meegekregen, waardoor het nu geen platte lijst meer is, maar een die lijkt rond te draaien. Ook zijn enkele knopjes en widgets aangepast zodat alles een ietwat meer vloeiender geheel is.

Ook NexusOneBlog heeft een toestel gekregen, en meldt min of meer hetzelfde als Engadget. Ook zij zijn zeer te spreken over de snelheid van de telefoon, en de veranderingen aan de interface. Verder ligt het toestel uitstekend in de hand, mede door de dunne en ronde formfactor, en het Teflon-achtig laagje op de achterkant. Beide reviewers moeten echter wel toegeven dat de iPhone nog steeds niet echt verslagen wordt, waardoor het nog maar weer afwachten is of de Nexus One echt de verwachtingen waar gaat maken. Wel zijn beide het erover eens dat de Nexus One het Android-platform weer naar een hoger niveau tilt.

Nexus One front

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

smartphone kiezen

OnePlus 5 met dubbele camera en geen antennelijnen duikt op lees verder

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play gecertificeerd: uiterlijk en specificaties bekend lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters