Eerste reviews Nokia Lumia 920 niet onverdeeld positief

De Engelse en Amerikaanse media zijn niet ondervdeeld positief over Nokia’s nieuwe vlaggenschip. Ondanks dat het scherm en de camera boven het maaiveld uitsteken, is het toestel zelf zwaar en groot te noemen.

Ondermeer The Verge en Pocket-Lint hebben hun review gepubliceerd van de Lumia 920. De Amerikaanse en Engelse website beschikken eerder over de Lumia 920 omdat het toestel in die landen al de verkoop is in gegaan. De twee websites laten in hun review weten dat het scherm van de Lumia 920 misschien wel de beste is die momenteel in een smartphone te vinden is. Daarnaast wordt ook de camera geroemd van de 920 en dan met namen in omgevingen waar weinig licht is. Ook overdag zou de camera van de Lumia 920 bijzonder goede foto’s en video’s schieten.

Desondanks zijn beide websites het er over eens dat de Lumia 920 een te fors apparaat is. Hij voelt log en zwaar aan en voor Pocket-Lint is dit dan ook de reden dat een HTC 8X wordt aangeraden boven de Lumia 920. Daarnaast laat ook Windows Phone 8 het opnieuw afweten omdat de apps nog niet geoptimaliseerd zijn voor de nieuwe resolutie en er relatief weinig apps nog beschikbaar zijn.

Pocket-Lint geeft het toestel dan ook 3 uit de 5 sterren en The Verge geeft als eindcijfer een 7.9. Het lijkt er dan ook op dat het vlaggenschip van Nokia opnieuw weinig kans zal maken tegenover de iPhone 5 en Android-vlaggenschepen zoals de Galaxy Note II en de LG Nexus 4. De Lumia 920 zal vanaf eind november in Nederland verkrijgbaar zijn en onze eerste ervaring kun je hier lezen over dit toestel.

Nokia Lumia 920 hands-on 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters