Eerste reviews Nokia Lumia 920 niet onverdeeld positief

De Engelse en Amerikaanse media zijn niet ondervdeeld positief over Nokia’s nieuwe vlaggenschip. Ondanks dat het scherm en de camera boven het maaiveld uitsteken, is het toestel zelf zwaar en groot te noemen.

Ondermeer The Verge en Pocket-Lint hebben hun review gepubliceerd van de Lumia 920. De Amerikaanse en Engelse website beschikken eerder over de Lumia 920 omdat het toestel in die landen al de verkoop is in gegaan. De twee websites laten in hun review weten dat het scherm van de Lumia 920 misschien wel de beste is die momenteel in een smartphone te vinden is. Daarnaast wordt ook de camera geroemd van de 920 en dan met namen in omgevingen waar weinig licht is. Ook overdag zou de camera van de Lumia 920 bijzonder goede foto’s en video’s schieten.

Desondanks zijn beide websites het er over eens dat de Lumia 920 een te fors apparaat is. Hij voelt log en zwaar aan en voor Pocket-Lint is dit dan ook de reden dat een HTC 8X wordt aangeraden boven de Lumia 920. Daarnaast laat ook Windows Phone 8 het opnieuw afweten omdat de apps nog niet geoptimaliseerd zijn voor de nieuwe resolutie en er relatief weinig apps nog beschikbaar zijn.

Pocket-Lint geeft het toestel dan ook 3 uit de 5 sterren en The Verge geeft als eindcijfer een 7.9. Het lijkt er dan ook op dat het vlaggenschip van Nokia opnieuw weinig kans zal maken tegenover de iPhone 5 en Android-vlaggenschepen zoals de Galaxy Note II en de LG Nexus 4. De Lumia 920 zal vanaf eind november in Nederland verkrijgbaar zijn en onze eerste ervaring kun je hier lezen over dit toestel.

Nokia Lumia 920 hands-on 
Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters