Eerste reviews van de iPhone 4 zijn bijzonder positief

In Amerika zijn de eerste reviews gepubliceerd van de nieuwe iPhone 4. De meeste meningen zijn unaniem positief over het toestel ook al dient wel de kanttekening gemaakt te worden dat het netwerk van de provider in de States niet best is.

Apple iPhone 4

In Amerika is waarschijnlijk afgelopen nacht het embargo van Apple afgelopen als het gaat om het publiceren van een review van de nieuwe iPhone 4. Massaal hebben media in het land hun reviews gepubliceerd en een rondje langs de lijnen leert ons dat bijna iedereen positief is over de nieuwste upgrade voor de telefoon van Apple. Zo weet Engadget af te sluiten door te melden dat dit waarschijnlijk de beste telefoon is die ooit gemaakt is en dat vooral het scherm erg indrukwekkend is. Engadget dient wel met een korreltje zout genomen te worden aangezien de site bekend staat om zijn liefde van Apple-producten. Een ander wat meer betrouwbare bron is de bekend techjournalist Walt Mossberg die ook zijn review gepubliceerd heeft. Ook hij is positief over het toestel. Zo is het scherm erg goed en is de software-update belangrijk en een hele voortgang te noemen. Wel heeft hij kritiek op het bereik van het toestel als het gaat om het netwerk maar dit komt gedeeltelijk door AT&T en ook gedeeltelijk door de nieuwe iPhone 4. Hij heeft ook het bereik met de 3GS vergeleken samen met die van de nieuwe iPhone en volgens hem is er weinig verbeterd.

Ook The New York Times is positief over het nieuwe paradepaardje van Apple echter weet de krant wel te melden dat er ook meer dan prima alternatieven voor het toestel te vinden zijn maar dat je desondanks een prima koop hebt met de iPhone 4. Een andere website heeft ook de iPhone 4 inmiddels ontleed en daaruit blijkt dat het toestel 512MB RAM heeft mee gekregen van Apple en dat is een interessante upgrade te noemen. Inmiddels worden de eerste iPhone’s verscheept van Apple en is de verwachting dat het toestel volgende maand ook in Nederland zal landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. higer -

  hahahaha alles word weer lekker opgeblazen!;) ik heb de iphone 4 en ben linkshandig geen enkel probleem met het bereik en zolang die maar niet op nul streepjes valt hoor je mij niet zeuren. en ben niet een apple freak maar noem 1 mobiel die kan tippen aan de iphone 4. en niet de galaxy s i9000 of de HTC HD2 android want ik heb het vergeleken en de iphone 4 is de absolute winnaar.

  1. Dominick -

   Heb de toestellen alledrie gehad, maar ben het wat betreft de Galaxy S niet met je eens. Waarom? lees onze reviews van de Galaxy S en de iPhone 4 maar eens. Ieder zijn eigen mening natuurlijk, maar ik ben wel benieuwd waarom je de iPhone 4 boven de Galaxy S verkiest?

 2. mahox -

  [url=http://computertotaal.nl/article/21109/klachtenstroom-over-falende-iphone-4-antenne.html#source=rss?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter]Antenne problemen iPhone 4[/url]

 3. Tea Mobiel -

  [url=http://www.telegraaf.nl/digitaal/mobiel/7030943/__Grote_problemen_bij_nieuwe_iPhone__.html?cid=short]Apple troubles![/url]
  [url=http://www.youtube.com/watch?v=KuGi7odqV_c&feature=player_embedded]Slechte ontvangst iPhone iOS 4
  [/url]

 4. tremor -

  Het zal zeker een mooie telefoon zijn. Maar er zijn zat alternatieven met eenzelfde mooi scherm en dezelfde functionaliteit.
  Het Apple logo moet je er dan zelf even bij denken.

 5. flitjes -

  Iedereen zal wel weer op tilt slaan hier in Nederland om de nieuwe Iphone van Apple net als de rest van de wereld.

  Maar als je een telefoon hebt waar je al weinig bereik mee hebt wat moet je er dan mee?

  Ook video bellen kan alleen met de Iphone 4 met WiFi met een andere Iphone 4 met WiFi , waarom zou je gaan video bellen als dit via WiFi moet. Pak dan gewoon een laptop want die heeft de gemiddelde gebruiker die zich bevind binnen een WIFI netwerkwerk toch wel tot zijn beschikking.

  Als ik het allemaal goed doorlees is het het zelfde als met de vorige Iphones, ze zijn opzich goed maar hebben irritante probleempjes en er zijn rare keuzes gemaakt in de software. Zoals het video bellen en bijvoorbeeld met "multitasken" wat geen echt multitasken is.

  1. rubenw -

   Je moet weten dat veel van die keuzes goed te onderbouwen zijn. Dat videobellen alleen via wi-fi gaat, is zo omdat de providers het anders niet aankunnen. Ze hebben nu al problemen met hun 3G netwerk, laat staan als iedereen op hun netwerken gaat videobellen. Dat moet Apple dus nog bespreken met de telco's. De vergelijking om met een laptop te gaan videobellens slaat natuurlijk nergens op. Je kan alles wat met een mobieltje kan op een laptop. Zelfs bellen. Je hebt een mobiel omdat het mobiel en compact is en omdat je het gewoon in je zak mee kunt nemen.

   Multitasking is ook geen rare keuze. Op de manier van Apple lopen de applicaties misschien niet echt in de achtergrond, maar het is wel degelijk multitasking. Het is alleen niet zo gedaan zoals men het gewend is en het bespaart een hoop batterijleven en rekenkracht. Je hebt alle voordelen van het ouderwetse multitasken en mist de meeste nadelen. Vertel me één ding dat echt relevant is waarvoor het programma op de achtergrond moet lopen en waarvoor je niet de door Apple bepaalde services kunt gebruiken.

   1. Dominick -

    Inderdaad, je hebt een mobiel omdat het mobiel is en je het mee kan nemen. Maar als je vervolgens de videobelfunctie alleen maar thuis en in de mac kunt gebruiken, dan kun je het thuis nog steeds net zo goed met je laptop doen en als je buiten je huis speciaal een plaats met wifi moet gaan opzoeken om te videobellen dan schiet je het doel van een mobiel een beetje voorbij.

    Multi-tasking moet ik nog zien, maar ze moeten het wat mij betreft in ieder geval niet als multi-tasking, want dat is misleiding.

   2. flitjes -

    Dat kun je beter ook maar niet doen met een Iphone dan kun je er niet eens meer mee bellen XD

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters