Le Max Pro met Snapdragon 820 gepresenteerd

LeTV heeft vandaag zijn Le Max Pro aangekondigd. Het is de eerste smartphone met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 820-chipset erin.

Primeur

Op de CES-beurs zijn dit jaar een hoop Chinese smartphonemakers te vinden. Er zijn een aantal bekende merken als Huawei en Honor te vinden. Toch zal niet iedereen bekend zijn met LeTV aangezien het een van de vele kleine Chinese bedrijven is. Toch presenteerde het bedrijf vandaag een primeur. De eerste smartphone met een Snapdragon 820-chipset.

Het is de LeTV Le Max Pro. Op onze site bespraken wij het toestel al eerder toen de Antutu Benchmarktest zijn specificaties lekte. Daarin kwam al naar voren dat er waarschijnlijk een Snapdragon 820-chipset in zou komen, maar nu is dit bevestigt. Naast de primeur met de Snapdragon 820 is er nog een primeur voor de Le Max Pro. Het wordt namelijk het eerste LeTV-toestel wat in de Verenigde Staten op de markt zal komen.

Le Max Pro design en specificaties

Het toestel zelf is gemaakt van een aluminium behuizing met daarin off-screen Android-knoppen. Het scherm heeft een diagonaal van 6,33 inches en heeft een WQHD-resolutie van 2560×1440 pixels. Zoals verwacht zit er een Snapdragon 820-chipset in die geklokt is op 2,2 GHz met daarnaast 4 GB werkgeheugen en 32, 64 of 128 GB opslaggeheugen. Verder heeft de Le Max Pro een 3400 mAh-batterij wat hopelijk genoeg is om het toestel met zijn 6,33 inch WQHD-scherm de dag door te helpen.

Het toestel heeft een vingerprintsensor aan de achterkant en draait op Android 6.0 Marshmallow. LeTV heeft net als heel veel Chinese fabrikanten zijn eigen schil over Android Marshmallow heen gelegd. Deze iOS-achtige schil is in China erg populair, maar in het westen is de consument daar vaak niet zo over te spreken.

Of het toestel in Nederland beschikbaar wordt is nog niet bekend gemaakt evenals de prijs van het toestel.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Samsung Galaxy Note 8 teaser

Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple lees verder

Moto Z2 familie

Moto Z2 Force heeft ook last van jelly scrolling lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 met Exynos chipset krijgt hogere benchmark score dan Snapdragon versie lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters