'Eerste smartphone van Amazon laat zijn gezicht zien in een persafbeelding'

The BGR heeft naar eigen zeggen de eerste persafbeelding gepubliceerd van Amazon’s eerste smartphone. Het toestel heeft wat weg van een Google Nexus 4.

Volgens de bron is de onderstaande render een persafbeelding van Amazon’s eerste, vooral betaalbare, smartphone. Het toestel oogt veel op een Google Nexus 4 en is volgens de bron inmiddels al in productie. De bron wist al eerder afbeeldingen van het toestel te publiceren en heeft dan ook vermoedelijk een bron bij de webshop zitten.

Het zal volgens de bron de eerste smartphone zijn in een nieuwe reeks die Amazon op de markt gaat brengen. Het toestel zal over een 4.7″-scherm gaan beschikken met een 720p-resolutie. Daarnaast zal het apparaat over 2GB aan ram gaan beschikken en een quadcore-processor van Qualcomm. Ook zullen er zes camera’s aanwezig zijn in het toestel die afbeeldingen kunnen schieten in 3D en zo diepte mee kunnen geven. Amazon zal gebruikmaken van Android, maar gebruikers zullen dit amper terug gaan herkennen omdat het systeem van top tot teen aangepast is door de webshop. De look en feel van het OS zal overeenkomen met die van Amazon’s tablets.

De bedoeling is dat de smartphone van Amazon in het derde kwartaal op de markt zal gaan komen. Het toestel moet omgerekend ergens tussen de 200 en 300 euro gaan kosten maximaal.

Amazon smartphone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters