'Eerste specificaties opvolger iPhone 3G komen naar buiten'

Op een Chinees forum zijn screenshots geplaatst van een apparaat dat naar verluidt de opvolger moet worden van de iPhone 3G. Het nieuwe toestel zou een 600MHz cpu en 32GB intern geheugen krijgen.

Opvolger iPhone 3G

Het Chinese forum was al eens eerder een bron van nieuwe informatie omtrent de iPhone. Zo waren daar de eerste foto’s van de iPhone 3G uitgelekt en later werden er plaatjes gepubliceerd die door medewerkers van het bedrijf met het toestel waren gemaakt. Onlangs is er een screenshot geplaatst van het nieuwe toestel dat volgens de plaatser van het plaatje de opvolger zou moeten worden van de iPhone 3G. Dat het hier om een nieuw model gaat is af te leiden aan het modelnummer “MB717LL”. Dit zou nog niet zijn gespot in andere iPhones en hierdoor gaan de geruchten dat het hier om de daadwerkelijke opvolger zou kunnen gaan. Het toestel zal in vergelijking met de huidige iPhone ook enkele gewijzigde specificaties krijgen, zoals een 600MHz cpu in plaats van de 400MHz processor in de iPhone 3G. Daarnaast zullen er een 3,2-megapixelcamera en 32GB aan geheugen in het toestel aanwezig zijn. De verwachting is echter dat hiervoor verschillende modellen uitgebracht zullen worden.

De bron weet ook nog te melden dat er 256MB ram in het toestel aanwezig is en dat de rest van het toestel niet of nauwelijks gewijzigd is. Hoewel het hier nog om geruchten gaat, is de bron er zelf van overtuigd dat dit ‘the real deal’ is. De opvolger van de iPhone 3G wordt rond juni verwacht.

Bron: Macrumors

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters