'Eerste specificaties opvolger iPhone 3G komen naar buiten'

Op een Chinees forum zijn screenshots geplaatst van een apparaat dat naar verluidt de opvolger moet worden van de iPhone 3G. Het nieuwe toestel zou een 600MHz cpu en 32GB intern geheugen krijgen.

Opvolger iPhone 3G

Het Chinese forum was al eens eerder een bron van nieuwe informatie omtrent de iPhone. Zo waren daar de eerste foto’s van de iPhone 3G uitgelekt en later werden er plaatjes gepubliceerd die door medewerkers van het bedrijf met het toestel waren gemaakt. Onlangs is er een screenshot geplaatst van het nieuwe toestel dat volgens de plaatser van het plaatje de opvolger zou moeten worden van de iPhone 3G. Dat het hier om een nieuw model gaat is af te leiden aan het modelnummer “MB717LL”. Dit zou nog niet zijn gespot in andere iPhones en hierdoor gaan de geruchten dat het hier om de daadwerkelijke opvolger zou kunnen gaan. Het toestel zal in vergelijking met de huidige iPhone ook enkele gewijzigde specificaties krijgen, zoals een 600MHz cpu in plaats van de 400MHz processor in de iPhone 3G. Daarnaast zullen er een 3,2-megapixelcamera en 32GB aan geheugen in het toestel aanwezig zijn. De verwachting is echter dat hiervoor verschillende modellen uitgebracht zullen worden.

De bron weet ook nog te melden dat er 256MB ram in het toestel aanwezig is en dat de rest van het toestel niet of nauwelijks gewijzigd is. Hoewel het hier nog om geruchten gaat, is de bron er zelf van overtuigd dat dit ‘the real deal’ is. De opvolger van de iPhone 3G wordt rond juni verwacht.

Bron: Macrumors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. redchilly -

    Wat ik zo vreemd vind is dat de 1e gen. iPhone en de iPhone 3G een kloksnelheid hebben van ruim 600Mhz.
    Nu er geruchten gaan over een opvolger praat iedereen ineens (zonder argumentatie overigens) over het gegeven dat de nieuwe 600Mhz zou worden in tegenstelling tot de 400Mhz processor die er nu blijkbaar ineens in de voorgaande modellen zou zitten :S .

    Op heel veel sites is te lezen dat de processor in de huidige iPhone('s) ruim 600Mhz is, 1 bron plaatst nu 400Mhz en iedereen neemt het blind over.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters