'Eerste specificaties opvolger iPhone 3G komen naar buiten'

Op een Chinees forum zijn screenshots geplaatst van een apparaat dat naar verluidt de opvolger moet worden van de iPhone 3G. Het nieuwe toestel zou een 600MHz cpu en 32GB intern geheugen krijgen.

Opvolger iPhone 3G

Het Chinese forum was al eens eerder een bron van nieuwe informatie omtrent de iPhone. Zo waren daar de eerste foto’s van de iPhone 3G uitgelekt en later werden er plaatjes gepubliceerd die door medewerkers van het bedrijf met het toestel waren gemaakt. Onlangs is er een screenshot geplaatst van het nieuwe toestel dat volgens de plaatser van het plaatje de opvolger zou moeten worden van de iPhone 3G. Dat het hier om een nieuw model gaat is af te leiden aan het modelnummer “MB717LL”. Dit zou nog niet zijn gespot in andere iPhones en hierdoor gaan de geruchten dat het hier om de daadwerkelijke opvolger zou kunnen gaan. Het toestel zal in vergelijking met de huidige iPhone ook enkele gewijzigde specificaties krijgen, zoals een 600MHz cpu in plaats van de 400MHz processor in de iPhone 3G. Daarnaast zullen er een 3,2-megapixelcamera en 32GB aan geheugen in het toestel aanwezig zijn. De verwachting is echter dat hiervoor verschillende modellen uitgebracht zullen worden.

De bron weet ook nog te melden dat er 256MB ram in het toestel aanwezig is en dat de rest van het toestel niet of nauwelijks gewijzigd is. Hoewel het hier nog om geruchten gaat, is de bron er zelf van overtuigd dat dit ‘the real deal’ is. De opvolger van de iPhone 3G wordt rond juni verwacht.

Bron: Macrumors

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters