‘Eerste specificaties Sony Xperia Z3 mini uitgelekt’

Na foto’s zijn er nu ook specificaties uitgelekt van de Sony Xperia Z3 mini. De minivariant van Sony’s toekomstige vlaggenschip, de Xperia Z3, krijgt waarschijnlijk een zeer goede camera aan de achterkant.

‘Eerste specificaties Sony Xperia Z3 mini uitgelekt’ foto met xperia z3 en z3 compact uitgelekt xperiaz3
Sony Xperia Z3 en Z3 mini?

Opeens draait de geruchtenmolen rondom Sony’s nieuwe toestellen volop. Gisteren doken er foto’s op van, naar verluid, de Sony Xperia Z3 en de Xperia Z3 mini. Nu lijkt het erop dat de eerste specificaties van de Z3 Compact op straat liggen.

Verantwoordelijke hiervoor is Twitteraar @DooMLoRD, die in het verleden vaker met correcte informatie over onaangekondigde Sony-toestellen kwam. Hij laat een screenshot zien van wat, volgens hem, het instellingenmenu is van de Xperia Z3 mini.

Veel belangrijker: hij noemt een aantal specificaties. Zo zou de Sony Xperia Z3 mini volgens hem een 4,5 inch-scherm krijgen. Voor de minivariant van de Xperia Z3 komt er nog geen Snapdragon 805-processor. De Z3 mini moet het nog doen met de 801-processor. Het gaat wel om de AC-variant, dus hij klokt 2,5 GHz. Daarnaast krijgt hij 2 GB ram: 1 GB minder dan de Xperia Z2.

Ook informatie over de camera’s is uitgelekt. Het lijkt erop dat Sony opnieuw zijn best gaat doen hiervoor. De camera aan de achterkant zou foto’s moeten gaan schieten in 20,7 MP. Echt van de selfies lijken ze in Japan nog niet te zijn: de camera aan de voorkant schiet plaatjes in 2,1 MP.

Waarschijnlijk kondigt Sony de Xperia Z3 en de Xperia Z3 mini aan op het IFA in Berlijn, begin september. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters