Eerste stabiele rom Samsung Galaxy S II met Android 4.0 komt uit

Sammobile heeft een nieuwe rom uit de servers van Samsung weten te scheppen. De nieuwe I9100XXLPB build zou opvallend stabiel zijn en daarnaast zijn alle functionaliteiten werkzaam in de rom.

Fabrikant Samsung is druk bezig om de update voor de S2 klaar te stomen. De final release staat gepland voor maart, maar ondertussen heeft de fabrikant al meer dan vijf testroms intern gedeeld met de nieuwe Android 4.0.3 kernel. Sammobile heeft inmiddels weer een nieuwe variant onderschept. De nieuwe rom heeft rugnummer I9100XXLPB mee gekregen en heeft als build datum 29 januari.

Volgens de bron is alle functionaliteit van zowel Android 4.0.3 en TouchWiz aanwezig in de rom. Daarnaast zou de rom opvallend snel en stabiel zijn. De site claimt nog geen problemen tegen gekomen te zijn of vastlopers. De rom is zoals verwacht helemaal van top tot teen vormgegeven door Samsung en voorzien van diens TouchWiz-interface. Desondanks werken alle elementen van Android 4.0.3 soepel en zaken als face unlock en andere dingen van het nieuwe OS zitten in de rom verwerkt.

Samsung Galaxy S II Android 4.0.3

 

Samsung Galaxy S II Android 4.0.3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. gwystyl2 -

      Die kan je toch gemakkelijk zelf instellen? Ga naar draadloze instellingen – instellingen mobiel netwerk – namen toegangspunten en voer daar de gegevens van je provider in. Die gegevens zijn vaak makkelijk terug te vinden op de website van je provider

  1. indo -

    Mooie rom! draaide eerst een tijdje cm9 maar ben nu overgestapt op deze. Er zit nu ook een nieuwe animatie in als je door je homescreens scrolled. Beetje in de style van honeycomb. Inderdaad een erg stabiele en mooie rom!

Pokémon Go Raid

Dit zijn de volgende legendarische Pokémon die naar Pokémon Go komen lees verder

AH productscanner AR app

Breng voortaan je ingrediënten tot leven met de Albert Heijn AR app lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters