Eerste teasers van nieuwe LG Black Label-telefoon komen naar buiten

Vandaag zijn de eerste teasers van de nieuwe LG Black Label-telefoon naar buiten gekomen. Op de plaatjes is te zien wat de vormen zullen zijn van deze nieuwe high-end telefoon van LG.

LG Black Label

Nadat gisteren de eerste informatie naar buiten kwam over de LG Black Label-telefoon zijn vandaag de eerste teasers gelekt. De nieuwe plaatjes laten duidelijk zien hoe de lijnen van de nieuwe Black Label zullen gaan lopen over het toestel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de kleuren rood en zwart en zou het hier om een Chocolate-telefoon gaan die LG een paar jaar geleden ook voerde. LG heeft al te kennen gegeven dat het een high-end toestel zal worden dat in augustus op de markt moet gaan komen. Daarnaast meldt de producent dat het scherm indruist tegen de huidige orde wat erop zou kunnen duiden dat het toestel inderdaad een 21:9-scherm zal gaan krijgen zoals verwacht. Naar verwachting zal het toestel de BL-40 gaan heten.

Deze nieuwe Black Label-telefoon van LG zal waarschijnlijk binnenkort aangekondigd gaan worden en rond augustus in de winkels liggen voor een nog nader te bepalen prijs.

LG Black Label

 

LG Black Label

 

LG Black Label

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters