Eerste telefoon met 365 dagen standby tijd

Een Chinese producent claimt de eerste telefoon te hebben gemaakt die 365 dagen standby kan staan. Het toestel kan ook 3 tot 5 dagen bel tijd aan.

Philips bereikt met zijn Xenium lijn al een standby tijd van een maand, echter wisten geen producenten veel langer dan dat in een telefoon te stoppen. De producent heeft er een 16,800mAh lithium batterij in gestopt wat ongeveer 10 keer meer vermogen heeft dan een standaard batterij die je tegenwoordig in de meeste toestellen kunt vinden. Doormiddel van deze batterij zal hij dus 365 dagen mee gaan of je kunt er 3 tot 5 dagen continue mee bellen. Het toestel zal slechts 145 dollar gaan kosten. Echter staan de specs er ook wel naar want het zal een dual-band toestel worden met een 3.5-inch, 320 x 240 pixel scherm. Het toestel bied ook twee simkaart sloten aan voor een dual sim setup.

Het toestel is nog niet getest op zijn standby tijd door een externe bron, echter is het zeer waarschijnlijk dat hij toch minstens een deel van zijn claim zal kunnen waarmaken.

lionking-1-year-standby 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters