Eerste telefoon van glas bereikt het Mobile World Congress genaamd de LG GD900

LG heeft vandaag op het Mobile World Congress een nieuwe telefoon geïntroduceerd die van glas gemaakt lijkt te zijn. De LG GD900 moet LG positioneren als nieuw designmerk voor de telecomindustrie.

LG GD900

Naast een smartphone lanceert LG vandaag ook een nieuw stijlicoon, de GD900. Het toestel is zo gemaakt dat het net lijkt of het helemaal uit glas vervaardigd is en hierdoor krijgt het toestel een geheel nieuwe en vooral frisse look mee. Het gaat hier echter grotendeels om doorzichtig plastic, waarvan nog niet duidelijk is hoe dat in real life uitpakt. Hierover zullen wij later meer laten weten, als we een korte hands-on ervaring met het toestel gehad hebben. De GD900 is een tri-band toestel dat de beschikking heeft over UMTS en HSDPA. Daarnaast kan er een micro-sd-kaartje in en zit er uiteraard ook bluetooth op. Het toestel is slechts 13.4 millimeter dik en 5 centimeter breed. Over de lengte kunnen we nog melden dat hij 10 centimeter lang is. Prijzen zijn nog onbekend maar het is al wel duidelijk dat we dit toestel pas vanaf het tweede kwartaal van dit jaar kunnen verwachten.

LG-HBM580

Naast de GD900 is ook de bijbehorende accessoire gelanceerd. De LG HBM580 is een bluetooth-headset die uit hetzelfde materiaal gemaakt is als de GD900 waardoor ook de accessoire gedeeltelijk doorzichtig is. De headset zal jammer genoeg niet meegeleverd worden in de doos maar zal apart verkocht gaan worden in de winkels. Onbekend is nog wat de prijs ervan zal zijn en wanneer we de accessoire precies kunnen verwachten.

Later vandaag zullen we zelf live foto’s maken en een preview geven van het toestel en de headset.

LG GD900

 

LG GD900

 

LG GD900

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters