Eerste Turn-By-Turn navigatie applicaties duiken op in App Store

De nieuwe firmware voor de iPhone, 3.0, brengt een hele hoop vernieuwingen. Zowel voor de standaard applicaties maar ook voor de ontwikkelaars zijn er een groot aantal nieuwe APIs. De eerste Turn-By-Turn Apps zijn nu beschikbaar.

Het slowakaanse bedrijf Sygic heeft vandaag aangekondigd dat zijn navigatiesoftware voor de iPhone sinds kort te koop is in de App Store. De software heeft gesproken aanwijzingen en kost €46. Helaas werkt de software voorlopig alleen in Australië, Indonesië, Maleisië, Thailand, Signapore en Nieuw-zeeland. De kaarten die je gebruikt bevinden zich in het geheugen van je iPhone, je hebt dus geen dataverbinding nodig.

Sygic in werking

 

Het ingeven van een locatie

 

Je opgeslagen adressen

 

Nog een nieuwe speler op de markt is Gokivo. De applicatie werkt samen met Yahoo Local Search, wat er voor zorgt dat je restaurants, winkels,etc. kan opzoeken via de applicatie en rechtstreeks je GPS de weg kan laten leiden. De software is alleen uitgerust met kaarten voor de Verenigde Staten.De applicatie kost $0,99. Maar, laar je niet vangen, je moet maandelijks $9,99 betalen via In-App purchase om de navigatie werkend te houden. Dat is zo’n $ 119,88 per jaar.

De kaarten bevinden zich op een externe server wat betekent dat je niet kan navigeren zonder 3G verbinding en dat je hoge kosten kan oplopen in het buitenland.

Het zoeken naar een koffiehuis

 

Navigeren

 

Een samenvatting

 

Navigon heeft ook een iPhone applicatie uitgebracht. Deze applicatie werkt wél in heel Europa, inclusief de Oost-Europese landen. Het pakket gebruikt offline kaarten wat betekent dat je geen dataverbinding nodig hebt. Zo ben je zeker dat je altijd kan navigeren, als je iPhone maar is opgeladen.

Het pakket heeft gesproken instructies, is bescikbaar in het Nederlands en werkt zowel op de iPhone 3G als op de iPhone 3G S. Je betaalt €74,99 en je kan het voor je hele leven gebruiken, zonder abonnement of extra kosten.

Navigon

 

Prijs: € 49,99

Sygic
Prijs: $ 0,99(+maandelijks abonnement)

Gokivo
Prijs: € 74,99

Navigon

Bron: App Store

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters