Eerste videobeelden van de Samsung Galaxy S7

De eerste videobeelden van de Samsung Galaxy S7 zijn online gezet door Samsung zelf. In deze video is onder andere te zien dat de Samsung Galaxy S7 waarschijnlijk waterdicht is.

Video

Samsung Galaxy S7 waterdicht
Samsung Galaxy S7 is waterdicht

De smartphone wordt namelijk gebruikt in de regen, wat de waterdichtheid van de Galaxy S7 impliceert. Zijn voorganger was niet waterdicht, maar de Galaxy S5 uit 2014 wel. Op zondag 21 februari worden de Galaxy S7 en S7 Edge aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona, maar vandaag heeft de Indonesische afdeling van Samsung al een video online gezet waar de S7 in te zien is. In de video is te zien dat de smartphone draadloos kan opladen en dat hij word gebruikt in de stromende regen. Hieruit kunnen we dus min of meer concluderen dat de telefoon waterdicht is.

Specificaties

Veel van de specificaties van de Galaxy S7 zijn al bekend. De prijs zal waarschijnlijk tussen de 700 en 800 euro gaan liggen. Het scherm krijgt, als de geruchten kloppen, een formaat van 5,1 inch en voor de Edge een formaat van 5,7 inch. Deze displays krijgen een Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Van beide toestellen worden twee varianten gemaakt. Het verschil zit hem in de processor. De Europese en Amerikaanse variant krijgen de Snapdragon 820-processor en in het Aziatische model zou de Exynos 8890-chipset van Samsung zelf zitten. We zijn benieuwd welke van de exemplaren sneller is.

Verder is het opvallend dat de Galaxy S7 en S7 Edge een camera met minder megapixel krijgen dan de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Het gaat om 12,2 megapixel ten opzichte van 16 megapixel. De batterij van de S& krijgt een inhoud van 3000 mAh en de S7 Edge heeft als het goed is een grotere batterij, die een inhoud heeft van 3700 mAh.

De video van de Samsung Galaxy S7 is hier te zien:

Bron: Youtube

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters