Eerste volledige review Meizu M8 duikt op

Een Taiwanese blog heeft de eerste review gepubliceerd over de Meizu M8. Deze iPhone clone doet is opvallend goed qua specificaties en gebruik, aldus de reviewer.

De Meizu M8 is twee jaar geleden aangekondigd kort nadat de eerste iPhone op door Steve Jobs op de markt weg gezet. Twee jaar later is het toestel dan eindelijk bijna te verkrijgen want volgende week gaat het de M8 dan toch de verkoop in. De review is opvallend positief over het toestel en vooral de interface en specificaties worden aangeprezen. Het toestel zou snel aanvoelen en het scherm is opvallend helder en prettig om mee te werken. Ook de camera is volgens de blogger goed te nemen en de kwaliteit doet niet onder voor een Nokia smartphone. De iPhone daarentegen moet veel van deze eigenschappen dan ook missen aldus de reviewers, en hierdoor is het een perfecte kandidaat voor de Aziatische markt. Mede doordat de iPhone niet in China verkocht wordt op dit moment zal de Meizu M8 het waarschijnlijk erg goed doen in dat land.

De Meizu M8 zal niet naar Europa komen voorlopig en tevens is niet bekend gemaakt of we ├╝berhaupt het toestel hier mogen verwelkomen. Meizu heeft nog niet de opvolger van de M8 aangekondigd.

meizu-m8-review-1-20081202-523

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters