Eerste volledige review van de Samsung B7610 OmniaPRO is een feit

GSM Arena heeft de eerste volledige review van de nieuwe Samsung B7610 OmniaPRO gepubliceerd. De site komt tot de conclusie dat het toestel beter is dan de HTC Touch Pro2 maar dat de software wat te wensen overlaat.

GSM Arena heeft de eerste review gepubliceerd waarin de Samsung B7610 OmniaPro helemaal uitgelicht wordt. De OmniaPro werd aangekondigd toen All About Phones in Londen was voor de lancering van de Samsung Jet. Toen was nog niet geheel duidelijk of het toestel naar Nederland zou komen, de verwachting is echter dat het toestel in augustus door Samsung Nederland zal worden aangekondigd. De OmniaPro stond eerst bekend als de Samsung Louvre maar al snel werd duidelijk dat het hier om een Omnia-kind ging.

De review van GSM Arena is erg positief over de OmniaPro. Zo weet de site te melden dat het scherm erg goed en mooi is en dat daarnaast de 800 MHz-processor erg krachtig en indrukwekkend is. De site meent dan ook dat het toestel hardwarematig beter is dan een HTC Touch Pro2. Wel is de TouchWiz-interface die Samsung heeft aangepast voor Windows Mobile niet erg goed te noemen, TouchFlo 3D2 van HTC zou beter geschikt zijn voor Windows Mobile. Al met al noemt GSM Arena de OmniaPro een prima toestel dat hoge ogen zal gaan gooien hoewel ze de verwachting uitspreken dat het toestel minder goed zal gaan verkopen als zijn HTC-concurrent.

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters