Eerste volledige review van de Samsung B7610 OmniaPRO is een feit

GSM Arena heeft de eerste volledige review van de nieuwe Samsung B7610 OmniaPRO gepubliceerd. De site komt tot de conclusie dat het toestel beter is dan de HTC Touch Pro2 maar dat de software wat te wensen overlaat.

GSM Arena heeft de eerste review gepubliceerd waarin de Samsung B7610 OmniaPro helemaal uitgelicht wordt. De OmniaPro werd aangekondigd toen All About Phones in Londen was voor de lancering van de Samsung Jet. Toen was nog niet geheel duidelijk of het toestel naar Nederland zou komen, de verwachting is echter dat het toestel in augustus door Samsung Nederland zal worden aangekondigd. De OmniaPro stond eerst bekend als de Samsung Louvre maar al snel werd duidelijk dat het hier om een Omnia-kind ging.

De review van GSM Arena is erg positief over de OmniaPro. Zo weet de site te melden dat het scherm erg goed en mooi is en dat daarnaast de 800 MHz-processor erg krachtig en indrukwekkend is. De site meent dan ook dat het toestel hardwarematig beter is dan een HTC Touch Pro2. Wel is de TouchWiz-interface die Samsung heeft aangepast voor Windows Mobile niet erg goed te noemen, TouchFlo 3D2 van HTC zou beter geschikt zijn voor Windows Mobile. Al met al noemt GSM Arena de OmniaPro een prima toestel dat hoge ogen zal gaan gooien hoewel ze de verwachting uitspreken dat het toestel minder goed zal gaan verkopen als zijn HTC-concurrent.

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. bas van orsouw -

    wanneer kom de samsung omnia pro nou eignelijk uit :S
    ik kijk er al even naar uit, maar is het echt dat hij begin september uit komt? of duurt het nog langer? ik ben namenlijk 16 september jarig en ik zou hem dan krijgen maar is hij dan al uit?? a.u.b. een reactie alvast bedankt
    m.v.g.
    Bas V. Orsouw

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters