Eerste volledige review van de Samsung B7610 OmniaPRO is een feit

GSM Arena heeft de eerste volledige review van de nieuwe Samsung B7610 OmniaPRO gepubliceerd. De site komt tot de conclusie dat het toestel beter is dan de HTC Touch Pro2 maar dat de software wat te wensen overlaat.

GSM Arena heeft de eerste review gepubliceerd waarin de Samsung B7610 OmniaPro helemaal uitgelicht wordt. De OmniaPro werd aangekondigd toen All About Phones in Londen was voor de lancering van de Samsung Jet. Toen was nog niet geheel duidelijk of het toestel naar Nederland zou komen, de verwachting is echter dat het toestel in augustus door Samsung Nederland zal worden aangekondigd. De OmniaPro stond eerst bekend als de Samsung Louvre maar al snel werd duidelijk dat het hier om een Omnia-kind ging.

De review van GSM Arena is erg positief over de OmniaPro. Zo weet de site te melden dat het scherm erg goed en mooi is en dat daarnaast de 800 MHz-processor erg krachtig en indrukwekkend is. De site meent dan ook dat het toestel hardwarematig beter is dan een HTC Touch Pro2. Wel is de TouchWiz-interface die Samsung heeft aangepast voor Windows Mobile niet erg goed te noemen, TouchFlo 3D2 van HTC zou beter geschikt zijn voor Windows Mobile. Al met al noemt GSM Arena de OmniaPro een prima toestel dat hoge ogen zal gaan gooien hoewel ze de verwachting uitspreken dat het toestel minder goed zal gaan verkopen als zijn HTC-concurrent.

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. bas van orsouw -

    wanneer kom de samsung omnia pro nou eignelijk uit :S
    ik kijk er al even naar uit, maar is het echt dat hij begin september uit komt? of duurt het nog langer? ik ben namenlijk 16 september jarig en ik zou hem dan krijgen maar is hij dan al uit?? a.u.b. een reactie alvast bedankt
    m.v.g.
    Bas V. Orsouw

Meizu Pro 7 Plus

Meizu Pro 7 en Pro 7 Plus aangekondigd: smartphones met tweede scherm lees verder

Google Pixel 2

Dit zijn de Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL lees verder

dubbele camera Samsung vs Apple

‘Dubbele camera Galaxy Note 8 maakt korte metten met iPhone 7 Plus’ lees verder

Samsung komt met klaptelefoon met high-end specificaties: pure nostalgie lees verder

Motorola Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force onthuld: high-end toestel met onbreekbaar scherm lees verder

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters