Eerste volledige review van de Samsung B7610 OmniaPRO is een feit

GSM Arena heeft de eerste volledige review van de nieuwe Samsung B7610 OmniaPRO gepubliceerd. De site komt tot de conclusie dat het toestel beter is dan de HTC Touch Pro2 maar dat de software wat te wensen overlaat.

GSM Arena heeft de eerste review gepubliceerd waarin de Samsung B7610 OmniaPro helemaal uitgelicht wordt. De OmniaPro werd aangekondigd toen All About Phones in Londen was voor de lancering van de Samsung Jet. Toen was nog niet geheel duidelijk of het toestel naar Nederland zou komen, de verwachting is echter dat het toestel in augustus door Samsung Nederland zal worden aangekondigd. De OmniaPro stond eerst bekend als de Samsung Louvre maar al snel werd duidelijk dat het hier om een Omnia-kind ging.

De review van GSM Arena is erg positief over de OmniaPro. Zo weet de site te melden dat het scherm erg goed en mooi is en dat daarnaast de 800 MHz-processor erg krachtig en indrukwekkend is. De site meent dan ook dat het toestel hardwarematig beter is dan een HTC Touch Pro2. Wel is de TouchWiz-interface die Samsung heeft aangepast voor Windows Mobile niet erg goed te noemen, TouchFlo 3D2 van HTC zou beter geschikt zijn voor Windows Mobile. Al met al noemt GSM Arena de OmniaPro een prima toestel dat hoge ogen zal gaan gooien hoewel ze de verwachting uitspreken dat het toestel minder goed zal gaan verkopen als zijn HTC-concurrent.

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung B7610 OmniaPRO

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters