Eerste Windows 8-tablet voor duizenden dollars op Ebay

Windows 8 is afgelopen week toegelicht en gepresenteerd door Microsoft. Tijdens de conferentie is aan alle vijfduizend bezoekers een Samsungtablet uitgedeeld. Een aantal bezoekers van de conferentie heeft die blijkbaar meteen te koop gezet op Ebay. Daar zijn de apparaten inmiddels duizenden dollars waard.

Windows 8 tablet Samsung

De tablets zijn weliswaar door Samsung gemaakt, maar de nadruk moest tijdens de conferentie van Microsoft op de nieuwe software liggen. Het merk Samsung komt er niet op voor.

De tablets zijn echter van zeer goede kwaliteit en bezitten specificaties waar menig tabletliefhebber zijn vingers bij aflikt. Wie minimaal 3500 dollar neertelt, krijgt daarvoor een tablet met een 11.6-inch scherm, een i5-processor van Intel, 64GB opslaggeheugen, 4GB RAM en het apparaat is voorzien van alle sensors die er maar zijn. En er staat natuurlijk een betaversie van Windows 8 op; het nieuwe besturingssysteem van Microsoft dat erg goed is ontvangen afgelopen week.

Overigens moesten de media tijdens de BUILD-conferentie de tablets weer teruggeven; de te koop gezette exemplaren zijn dus afkomstig van ontwikkelaars.

Bron: Intomobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. sam-rules -

    Dit is wel erg jammer.. ms geeft ze weg met de bedoeling dat mensen windows 8 verder ontwikkellen / software er voor maken.

    Ze hadden de bezoekers nauwkeurigger moeten selecteren.. weet trouwens niet hoe dit gaat.

    Hoe dan ook word dit een mega succes in de tablet wereld volgend jaar. 🙂

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via