Emporia introduceert Elegance Plus, Safety Plus en Vodafone RL1

Het Oostenrijkse Emporia is natuurlijk aanwezig op het Mobile World Congress 2011 en introduceert in Barcelona drie nieuwe producten; de Elegance Plus, de Safety Plus en de Vodafone RL1. Het drietal seniorentelefoons levert een beter gebruikersgemak voor ouderen en enkele nieuwe veiligheidsfuncties.

Emporia Elegance Plus

De Emporia Elegance Plus is een doorontwikkeling van de Elegance die vorig jaar tijdens het MWC aan de wereld werd getoond. Het toestel kent op het eerste gezicht weinig verschillen met zijn voorganger toch hebben de Oostenrijkers een aantal interessante opties toegevoegd. Zo zijn daar een noodknop en een spraakfunctie welke functies en gegevens op het toestel luid en duidelijk uitspreekt. Verder heeft het toestel een FM-radio, bluetooth en een zaklamp die oplicht bij inkomende gesprekken.

De Emporia Safety Plus is een gloednieuw toestel geënt op veiligheid. Het bijbehorende horloge wordt gekoppeld aan het toestel. Door het indrukken van de noodknop op het horloge, zal het toestel direct overschakelen op de luidspreker en kan de betreffende persoon de noodsituatie toelichten.

De Safety Plus stuurt ook sms-berichten en heeft een ingebouwde GPS-ontvanger die automatisch het adres en de gps-positie doorstuurt in geval van nood. Een speciale sensor herkent automatisch wanneer de gebruiker valt en zal op dat moment de noodoproep inschakelen.

Emporia Stand MWC 2011

 

Emporia Vodafone RL1

Emporia en Vodafone Global zijn een samenwerking aangegaan. Speciaal voor Vodafone presenteert Emporia Telecom op het Mobile World Congress de emporia Vodafone RL1. De mobiele telefoon is hoekiger en mannelijker en richt zich op de mannelijke gebruiker. Het toestel heeft minder knoppen aan de zijkant van het toestel dan voorgaande modellen en is, net zoals de andere emporia modellen, geschikt voor gebruik in combinatie met gehoorapparaten, heeft extra grote toetsen en een eenvoudig af te lezen display.

De vorig jaar, op het Mobile World Congress, geïntroduceerde Emporia Solid wordt in het eerste kwartaal van 2011 uitgebreid met drie kleurvarianten: wit, geel en camouflage. De Solid met zijn schokbestendige cover, is bestand tegen water en stof, en daardoor de ideale telefoon voor werklui, sporters en mensen die veel tuinieren.

De Elegance Plus is momenteel op de Nederlandse en Duitse markt verkrijgbaar. De Safety Plus volgt in de loop van het jaar. In het derde kwartaal van 2011 komt de Emporia Solid Premium met GPS-functie en noodoproepfunctie op de markt.

Emporia Safety Plus

 

Emporia Solid

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters