Endemol tekent overeenkomst met Ericsson voor mobile TV

De Zweedse telecomproducent Ericsson en Endemol tekenen een overeenkomst om Ericsson’s ‘Me-On-TV’-oplossing in te zetten voor interactieve televisie en user-generated content. Het gaat om software om met een mobieltje direct beelden door te zetten naar de pc en tv.

Endemol zelf heeft Me-On-TV getest met big Brother in Nederland. In het vorige seizoen van Big Brother gebruikten ex-bewoners de technologie om te communiceren met het huis en deze week heeft Endemol in Nederland Ik op TV met de regionale zenders op tv en internet geïntroduceerd, waar ‘Me-on-TV’ wordt gebruikt om live en opgenomen content uit te zenden vanaf mobiele telefoons en live interviews voor programma’s aan te leveren.

‘Me-On-TV’ is een technologie die gebruikt kan worden via ieder netwerk en elk apparaat. Hierdoor kunnen consumenten vanaf elke plaats ter wereld live of opgenomen video content uploaden, uitzenden en delen via ieder mobiel apparaat. Consumenten kunnen content uitzenden op websites, in TV-uitzendingen of in een community in contact blijven met vrienden.

‘Me-On-TV’ biedt Ericsson merkloos aan bij producenten, omroepen, internetsites en netwerkoperators. Ericsson levert ‘Me-On-TV’ als een complete dienst, gehost en beheerd.

1793913842_1999998433_metv337 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters